Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: “Stați acasă, dragi prahoveni! Nu ieșiți pentru motive care nu sunt urgente, astfel deveniți fără să vreți agenți de răspândire a Covid-19!”

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: “Stați acasă, dragi prahoveni! Nu ieșiți pentru motive care nu sunt urgente, astfel deveniți fără să vreți agenți de răspândire a Covid-19!”

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova și al organizației prahovene a Partidului Social Democrat, face un apel la responsabilitate, prin menținerea distanțării sociale și purtarea măștilor de protecție în spațiile publice.

Pentru că România încă nu a atins vârful epidemiei de coronavirus, iresponsabilitatea poate face multe victime, iar prea mulți prahoveni ocolesc regulile impuse de autorități, președintele PSD Prahova are un mesaj pentru toți cei care nu respectă prevederile ordonanțelor militare emise pentru prevenirea răspândirii noului virus: Oameni buni, în această perioadă, nimic nu este mai important decât sănătatea și, de aceea, trebuie să stați acasă cât mai mult posibilÎnțelepți pensionari, dragi tineri, dragi prahoveni, vă rog să faceți o analiză proprie a ceea ce se întâmplă în jurul nostru. La ce concluzii ajungeți De ce, încă, ne îmbulzim în supermarketuri, în piețe și ce căutăm în parcuriMă adresez, bineînțeles, și celor peste 65 de ani. Faptul că vi se permite să vă rezolvați treburile între orele 11.00 și 13.00 NU înseamnă să vă aflați toți pe străzi în acest interval orar, nu înseamnă să mergeți zilnic să cumpărați pastile, să stați la cozi, să mergeți la piață, în supermarketuri și în toate locurile aglomerate din oraș. Este clar deja că fiecare dintre noi poate deveni purtător al virusului, dacă nu respectăm regulile stabilite de specialiști! Inconștient, prin prezența noastră zilnică în spațiile aglomerate, unde nu avem posibilitatea de a respecta distanța față de celelalte persoane, ajutăm la răspândirea coronavirusului. Vă rog să fiți conștienți că încă nu am atins vârful epidemic în țara noastră!”.

“Stați acasă, dragi prahoveniNu mai ieșiți zilnic din locuințe pentru a cumpăra un ac, o pâine sau doar pentru o legătură de pătrunjel pentru că astfel deveniți fără să vreți agenți de răspândire a Covid-19! Iar dacă și când ieșiți, vă rog să vă acoperiți gura și nasul fie cu mască de unică folosință, reutilizabilă, artizanală sau cu un fular sau cu o eșarfă pentru că ORICE protecție e mai bună decât NICIO protecție! Totuși, fără doar și poate, stând cât mai mult în case preveniți îmbolnăvirea părinților, a copiilor și a tuturor membrilor familiilor voastreOpriți răspândirea virusului. Stați acasă! Veți salva vieți omenești!”, a mai transmis Bogdan Toader.

Image
Image
Image