Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, anunță formarea alianței cu Pro România și PPU-SL la nivelul județului: "Un singur obiectiv - dezvoltarea județului Prahova!"

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, anunță formarea alianței cu Pro România și PPU-SL la nivelul județului: "Un singur obiectiv - dezvoltarea județului Prahova!"

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a confirmat formarea, la nivelul județului, a alianței între social-democrați, Pro România și PPU-SL, în perspectiva alegerilor locale.

"Ne-am unit în «Alianța pentru Prahova» — PSD Prahova, Pro România și PPU- SL- cu un singur obiectiv: dezvoltarea județului Prahova!

Dragi prahoveni, județul Prahova are nevoie, mai mult ca oricând, de valorile de centru-stânga, de o alianță județeană cu idealuri comune și oameni pregătiți să gestioneze responsabil provocările cauzate de evoluția pandemiei, dar, mai ales, să deservească interesele prahovenilor la un nivel înalt❗

Vom veni în fața dumneavoastră cu proiecte care să răspundă, cu adevărat, nevoilor și așteptărilor dumneavoastră!

 Împreună dezvoltăm Prahova!", a transmis Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Toader va fi candidatul Alianței pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, pe care o deține și în prezent, după câștigarea alegerilor din 2016. Fostul prefect al județului, Mădălina Lupea, candidatul Pro România pentru această funcție, a anunțat că se retrage din cursă în favoarea liderului social-democrat.

În schimb, Pro România va da candidatul Alianței pentru Primăria Ploiești. Acesta va fi actualul viceprimar Cristian Ganea.

"Dragii mei,

Vă mulţumesc pentru toată căldura și cuvintele frumoase cu care ați primit vestea că voi candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova din partea Pro România.

V-am simțit alături de mine și m-ați considerat un om demn de încrederea voastră.

Organizația Pro România Prahova a decis încheierea unei alianţe cu PSD Prahova pentru candidatul la funcția de președinte al Consiliului Judeţean Prahova și astfel, să îl susțină pe domnul Bogdan Toader, candidatul PSD și actualul președinte al Consiliului Judeţean.

În această situație, candidatura mea va rămâne pentru un post de consilier judetean Pro Romania.

Îl felicit și pe prietenul și colegul meu de partid, Cristian Ganea, care a devenit, astfel, candidatul unic al alianței pentru funcția de primar al Municipiului Ploieşti.

Am încredere că, alături de colegii mei din Pro România, vă pot reprezenta în continuare interesele pentru ca Prahova să devină judeţul pe care îl meritaţi!", a transmis Mădălina Lupea.

Image
Image
Image