Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, face apel la consilierii municipali, pentru a vota în favoarea alocării de fonduri necesare asfaltării în Mitică Apostol

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, face apel la consilierii municipali, pentru a vota în favoarea alocării de fonduri necesare asfaltării în Mitică Apostol

Cartierul Mitică Apostol se va afla, la ședința de astăzi a Consiliului Local Ploiești, în atenția aleșilor locali.

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova și al PSD Prahova, a lansat un apel către consilierii municipali, să voteze în favoarea alocării unei sume de peste 9 milioane de lei, pentru lucrări de asfaltare în cartierul Ploiești Vest.

"Asfaltarea Cartierului Mitică Apostol trebuie să reprezinte o PRIORITATE pentru Primăria Ploiești.

Miile de locuitori ai cartierului ploieștean Mitică Apostol așteaptă de ani buni ca administrația locală să își îndrepte atenția și asupra lor. Am fost abordat, de multe ori, de ploieșteni care locuiesc în acest cartier și care vor să intre în rândul lumii, să aibă parte de rețelele pe care ar fi trebuit să le aibă deja, de o bună bucată de vreme!

De aceea, indiferent de culoarea politică, îi rog pe toți aleșii locali să voteze, joi, în cadrul ședinței de Consiliu Local al municipiului Ploiești, pentru alocarea sumei de 9.299.895 lei în scopul demarării lucrărilor de asfaltare în cartierul Mitică Apostol.

Acest proiect de hotărâre merită susținut cu unanimitate de voturi pentru că locuitorii din acest cartier plătesc impozitele și taxele reglementate la nivelul municipalității, însă nu beneficiază nici pe departe, după atâția ani, de condițiile pe care le merită!

Aștept de la consilierii locali, indiferent ce partid reprezintă, să trateze cu responsabilitate această situație și să dovedească că acționează în slujba cetățenilor!

Oamenii s-au săturat de vorbe. Vor fapte!", a transmis Bogdan Toader, înaintea ședinței de joi.

Sursa foto: Faceboo/ Bogdan Toader

Image
Image
Image