Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, reacţie după ce primarul din Teişani a invitat copiii la circ: "Carantină pentru PSD, circ pentru PNL!"

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, reacţie după ce primarul din Teişani a invitat copiii la circ: "Carantină pentru PSD, circ pentru PNL!"
Previous Next

Președintele PSD Prahova Bogdan Toader, candidatul social-democrat la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, condamnă decizia primarului din Teișani de a organiza, în weekend, spectacole de circ pentru copiii din localitate. Toader subliniază faptul că, la numai 20 de kilometri distanță, se află prima localitate caratinată din Prahova. În acest context, președintele organizației județene a PSD reclamă dubla măsură aplicată când vine vorba despre instituirea restricțiilor pe fondul pandemiei.

"Carantină pentru PSD, circ electoral la PNL.

25 şi 26 iulie, comuna Teişani, judeţul Prahova.

Imagini de o gravitate fără precedent dovedesc cum înţelege primarul PNL din comuna Teişani să ignore pericolul răspândirii COVID 19, pentru interese electorale: oferă circ, la propriu, pentru toţi alegătorii!

Deşi nu a fost în stare să ia niciun fel de măsuri de protecţie în beneficiul locuitorilor comunei, nici vorbă de sprijin pentru măşti sau dezinfectant, primarul a găsit totuşi timp şi resurse pentru a organiza spectacole de circ, unde primii expuşi riscului de îmbolnăvire au fost copiii.

Aşa cum a văzut că se practică la PNL, unde nimic nu contează mai mult decât alegerile, primarul din Teişani a pus în pericol sănătatea localnicilor, pentru două zile de circ real, dar cu un evident scop electoral.

Chiar dacă în localitate există deja mai multe cazuri confirmate de persoane infectate cu SARS-Cov2, precum și alte persoane suspecte aflate în izolare, iar la 20 km distanţă se află comuna Gornet, pusă în carantină de guvernarea PNL, primarul PNL face ce i-a spus partidul că trebuie:  campanie electorală cu orice preţ", a comentat Bogdan Toader, președintele PSD și candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

Toader solicită verificări în urma celor petrecute zilele trecute, la Teișani: "Având în vedere situaţia prezentată, pericolul pentru sănătatea publică, precum şi dubla măsură practicată de instituţiile competente, care impun carantină în comunele cu primari PSD şi închid ochii la campania electorală a PNL, cer de urgenţă declanşarea unei anchete şi aplicarea măsurilor legale necesare. Revin cu un mesaj important, valabil în special pentru PNL Prahova: sănătatea prahovenilor este mai importantă decât campania pentru alegerile locale! Această realitate nu poate fi ignorată pentru interese electorale!"

 

 

Image
Image
Image