Bogdan Toader şi-a depus candidatura la Consiliul Judeţean din partea Alianţei pentru Prahova: "Avem foarte mulţi susţinători care nu au făcut acorduri scrise, dar care ne-au promis sprijinul"

Bogdan Toader şi-a depus candidatura la Consiliul Judeţean din partea Alianţei pentru Prahova: "Avem foarte mulţi susţinători care nu au făcut acorduri scrise, dar care ne-au promis sprijinul"

Alianţa pentru Prahova, compusă din PSD, PPU(SL) şi Pro România a depus luni la Biroul Electoral semnăturile de susţinere şi dosarele de candidatură pentru Consiliul Judeţean. Candidatul alianţei pentru preşedinţia CJ, Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, s-a declarat încrezător în şansele de la alegerile din 27 septembrie, declarând că, pe lângă membrii declaraţi, există şi "foarte mulţi susţinători care nu au făcut acorduri scrise, dar au promis sprijinul".

"Întotdeauna când intrăm într-o competiţie electorală o facem cu gânduri bune, cu optimism şi cu speranţa că cetăţenii ne vor acorda încrederea şi, la sfârşit, rezultatele vor fi cele pe care ni le dorim. Este important să înţelegem că această alianţă pentru Prahova este formată din oameni cu experienţă în administraţie, iar faptul că ne-am unit este un gest de normalitate, pentru că, până la urmă, noi reprezentăm stânga şi noi ne dorim binele cetăţenilor. Este o alianţă pentru oameni, cum am mai spus, formată în principal de PSD, Pro România şi PPU(SL), dar avem şi foarte mulţi susţinători care nu au făcut acorduri scrise, dar care ne-au promis sprijinul. Ne gândim acum cum venim cu cel mai bun program pentru cetăţenii prahoveni", a declarat Bogdan Toader, la ieşirea de la Biroul Electoral.

Întrebat cu ce proiecte se va prezenta în faţa prahovenilor în această campanie electorală, preşedintele PSD Prahova a anunţat că alianţa are o serie de priorităţi pregătite, pe care le va prezenta în perioada următoare, în funcţie de strategia de comunicare: "Avem multe priorităţi, pentru Valea Teleajenului avem prioritate o centură ocolitoare pentru Vălenii de Munte, avem pentru Valea Doftanei, avem pentru zona legumicolă din sud, Gherghiţa, Balta Doamnei, Olari, sunt proiecte scrise, dar continuăm să lucrărm la strategia şi la programul cu care vom merge în perioada următoare în faţa cetăţenilor".

Graţiela Gavrilescu: Un vot pentru Bogdan Toader e un vot pentru continuarea proiectelor de modernizare

Deputatul PPU(SL) Graţiela Gavrilescu a făcut apel la continuitate în administraţia locală, vorbind despre realizările lui Bpgdan Toader din mandatul 2016-2020: "Este o zi importantă pentru prahoveni, pentru ploieşteni şi pentru toţi cei care doresc ca în acest minunat judeţ să se trăiască civilizat, în condiţii conform normelor europene. Vorbeam mereu despre o lege nescrisă a continuităţii. Îmi doresc ca pe 27 septembrie toate proiectele începute pe mandatul preşedinţiei Consiliului Judeţean în persoana domnului preşedinte Bogdan Toader să poată să fie continuate şi pe perioad aurmătoare a mandatului, îmi doresc ca toţi prahovenii să beneficieze de proiectele începute şi să nu uităm că ceea ce a promis în 2016 domnul Toader a şi bifat". "Este un judeţ foarte greu, PIB-ul României este constituit şi pe ceea ce dă Prahova, este un judeţ cu o populaţie dens, un judeţ în care îşi desfăşoară activitatea foarte multe companii multinaţionale, care creează locuri de muncă, dar şi foarte multe IMM-uri, care la ora actuală stau să se gândească dacă nu cumva guvernarea Orban şi PNL le-au distrus afacerile", a mai declarat deputatul.

Mădălina Lupea: Cunoaştem judeţul, cunoaştem prahovenii, prahovenii ne cunosc pe noi

Mădălina Lupea, candidatul propus de Pro România care deschide lista pentru posturile de consilieri judeţeni, a vorbit despre colaborarea avută cu Bogdan Toader în perioada în care ea era prefect de Prahova. "Am convingerea că suntem oamenii potriviţi pentru prahoveni. Aşa cum ştiţi, am făcut echipă în ultimii ani şi am ajutat foarte multe zone ale judeţului, acolo unde au avut nevoie. Am fost alături de prahoveni şi la bine şi la rău. Revenim în faţa electoratului cu o echipă unită şi ne propunem să continuăm ce am început, convinşi că este loc de mult mai bine. Cunoaştem judeţul, cunoaştem prahovenii, prahovenii ne cunosc pe noi, nu pornim în această competiţie de la zero, iar parteneriatul nostru cu cetăţenii ne dă încredere şi putere", a declarat Mădălina Lupea, la ieşirea de la Biroul Electoral Judeţean.

Image
Image
Image