Candidatul PNL-USR-PLUS la conducerea CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, lansează un apel pentru o campanie civilizată

Candidatul PNL-USR-PLUS la conducerea CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, lansează un apel pentru o campanie civilizată

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidatul propus de PNL-USR-PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a lansat, vineri, în prima zi a campaniei electorale un apel prin care cere o campanie civilizată în perspectiva derulării alegerilor locale.

"Fac un apel către toţi competitorii electorali din Prahova să ducă o campanie electorală civilizată, bazată pe mesaje pozitive, în care să-şi prezinte proiectele menite să îmbunătăţească viaţa cetăţenilor, şi să respecte condiţiile speciale în care ne aflăm pentru a nu pune în pericol sănătatea oamenilor.

Cu siguranţă, Alianţa Dreptei Unite, PNL - USR - PLUS Prahova, al cărui candidat sunt pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, va încerca, în aceste 30 de zile de campanie electorală, să prezinte Programul de Guvernare Locală pentru următorii patru ani. Vrem ca prahovenii să spună „Adio, PSD”, dar să şi fie convinşi că proiectele noastre pot aduce schimbarea în bine pe care şi-o doresc cu atâta ardoare.

Pe de altă parte, PNL are în Prahova cea mai bună echipă de administrație, iar candidații liberali vor vorbi, în zilele care urmează, despre proiecte de dezvoltare a municipiilor, orașelor și comunelor din județ.

Nu putem decât să sperăm că PSD-iştii disperaţi că-şi pierd feuda pe care au secat-o de resurse şi energie nu vor recurge la tertipurile lor murdare şi, pe alocuri, ilegale cu care ne-au obişnuit", a declarat Iulian Dumitrescu, candidatul , PNL - USR - PLUS pentru conducerea CJ Prahova.

(P)

 

Image
Image
Image