Candidatul PNL - USR - PLUS la conducerea Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu: "După 12 ani în fruntea CJ, PSD ne lasă cu un sfert dintre drumuri demne de mijloc de secol XIX"

Candidatul PNL - USR - PLUS la conducerea Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu: "După 12 ani în fruntea CJ, PSD ne lasă cu un sfert dintre drumuri demne de mijloc de secol XIX"

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidatul PNL - USR - PLUS la conducerea Consiliului Județean Prahova, a prezentat situația drumurilor județene, reclamând că sute de kilometri sunt, în prezent, doar betonați, pietruiți sau chiar de pământ!

"Ruptură de realitate a PSD-iștilor din Prahova: se laudă că au turnat filmul Asfalt Tango în județ, asta în timp ce mii de prahoveni mi s-au plâns, în ultimele luni, de calitatea proastă a drumurilor, de faptul că multe dintre ulițele de prin sate sunt pietruite sau de pământ și se transformă în râuri de nămol atunci când plouă. Acest neajuns este ușor de constatat câtă vreme până și candidații PSD la primării promit, în campania electorală, asfalt.

Prahovenii trebuie să ştie că, din cei 1.146 de kilometri de drumuri din Prahova, doar 862 sunt asfaltaţi. Restul de 25% reprezintă drumuri fie betonate, fie de ciment, fie pietruite, fie de pământ. Aşa ne lasă PSD  după 12 ani în fruntea CJ Prahova, cu un sfert de drumuri demne de mijloc de secol XIX", punctează Iulian Dumitrescu, propus de PNL - USR - PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

Ca exemplu concret, acesta prezintă situația DJ 102I: "Neputinţa actualei conduceri PSD a CJ este evidentă şi în cazul DJ102I (tronsonul Valea Doftanei – Brănet) pe care a trebuit să-l preia Guvernul PNL prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) tocmai pentru că actuala conducere a judeţului n-a fost în stare". 

Dumitrescu anunță că "Alianța Dreptei PNL-USR-PLUS își asumă, în Programul de guvernare locală, ca până în 2024, peste 90% dintre drumurile din judeţ să beneficieze de îmbrăcăminte asfaltică modernă, la standarde europene".

"În felul acesta, împreună, pe 27 septembrie, vom spune «Adio, PSD»”, a mai transmis Iulian Dumitrescu, candidatul PNL - USR - PLUS la conducerea Consiliului Județean Prahova.

(P)

Image
Image
Image