Cristian Ganea va candida pentru Primăria Ploiești din partea PRO România

Cristian Ganea va candida pentru Primăria Ploiești din partea PRO România

PRO România va intra în cursa pentru Primăria Ploiești cu unul dintre actualii viceprimari ai municipiului, Cristian Ganea.

"De profesie economist, Cristian Mihai Ganea a activat în mai multe companii private, în funcții de conducere. În anul 2015 a fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD şi viceprimar al municipiului Ploieşti. A reuşit să deblocheze şi să finalizeze proiectele finanţate din fonduri europene la Ploieşti și, contrar lipsei de viziune și capacitate a primarului PNL, a rezolvat multe din problemele orașului", se arată în comunicatul prin care formațiunea politică anunță candidatura lui Mihai Ganea.

“După patru ani de târguială politică între Consiliul Local şi conducerea PNL, am înţeles că Ploieştiul are nevoie de o echipă care să fie permanent  ancorată în realitate şi de un management coerent. Proiectele de infrastructură, curăţenia oraşului, viitorul învăţământului, sistemul de sănătate orăşenesc, susținerea mediului de afaceri, sunt deziderate care nu se pot implementa decât cu susţinerea unui partid de centru stânga aşa cum este PRO ROMÂNIA”, a transmis viceprimarul Cristian Mihai Ganea.

Pentru conducerea CJ Prahova, PRO România a desemnat-o pe Mădălina Lupea, fost prefect al judeţului.

 

 

 

Image
Image
Image