fbpx

De la Superman la Rocky. Florin Cîţu, mesaj de Crăciun în ritmuri rock

De la Superman la Rocky. Florin Cîţu, mesaj de Crăciun în ritmuri rock

Image
Image

Fostul premier Florin Cîţu, actual președinte al PNL și al Senatului, a transmis vineri seară un mesaj de Crăciun, în care a făcut apel la filmele cu Rocky pentru a arăta că este important să te ridici și să mergi mai departe, indiferent câte lovituri îți dă viața. Totul, pe ritmuri de rock.

Preşedintele PNL și-a transmis mesajul într-un video filmat cu telefonul. Pe fundal se aude muzică rock. „Salut. A trecut și 2021, l-am trecut împreună. Cum multe provocări în plan personal, multe în plan profesional. Dar acum suntem în ajunul Crăciunului și e important să fim toți mai toleranți, să-i acceptăm pe cei din jurul nostru așa cum sunt. Pentru mine, lecția lui 2021 vine de la Rocky Balboa, este despre viață”, a spus Florin Cîţu în introducere, după care l-a citat pe Rocky în engleză, relatează Digi24.

Nu contează cine ești, viața o să te lovească tare. O să cazi în fund. Dar viața nu este despre cât de tare poți tu lovi, ci despre cât poți încasa și să mergi mai departe. Așa se câștigă. Crăciun fericit! Sunt sigur că 2022 o să fie plin de provocări, dar tot împreună le vom trece. La mulți ani și Crăciun fericit!”, spus Florin Cîțu în finalul mesajului, punându-și pe cap un fes de Moș Crăciun.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.