Deputatul Graţiela Gavrilescu s-a înscris în PPUSL şi va conduce filiala Prahova: "România are nevoie de soluţii umaniste"

Deputatul Graţiela Gavrilescu s-a înscris în PPUSL şi va conduce filiala Prahova: "România are nevoie de soluţii umaniste"

Deputatul de Prahova Graţiela Gavrilescu a părăsit Forţa Naţională şi s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal), unde a preluat şi funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. Odată cu această mutare, formaţiunea obţine reprezentativitate la nivel parlamentar, iar Graţiela Gavrilescu şi-a arătat convingerea că "reprezentarea PPUSL în Parlament va continua să se consolideze".

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) anunță reîntoarcerea în familia umanistă a deputatului Grațiela Gavrilescu, într-un comunicat de presă transmis miercuri, în care aminteşte că, de profesie inginer petrochimist, actualul deputat și-a început cariera politică în Partidul Umanist din România și s-a specializat în domeniul protejării mediului, asumându-și inclusiv responsabilitatea conducerii ministerului de resort în mai multe Guverne ale României. În acest context, Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPUSL, a declarat: „Așa au demonstrat-o inclusiv cele mai recente sondaje, echipa umanistă se consolidează constant. În urma deciziei doamnei Grațiela Gavrilescu, umanistă de-o viață, de a se alătura partidului nostru, PPUSL își va promova proiectele și la nivel parlamentar. Clasa de mijloc din România va fi susținută de acum înainte de o nouă voce cu experiență politică și administrativă incontestabilă. Construind temeinic - cu demnitate, onoare și curaj - umaniștii devin o forță politică relevantă, contribuind cu soluții concrete la depășirea crizei economice și sanitare generate de pandemia de coronavirus”.

La rândul său, deputatul Grațiela Gavrilescu, noul lider al filialei Prahova a PPUSL, a subliniat importanța noului său proiect: „Nicăieri nu-i mai bine ca la tine acasă. Am început politica la umaniști și oriunde m-a purtat evoluția politică din ultimii 20 de ani, am rămas întotdeauna loială principiilor social-liberale și obiectivului de a asigura un mediu cât mai sănătos în România. Mai mult decât oricând, actuala criză a demonstrat că țara noastră are nevoie de fructificarea propriilor resurse, de susținerea producătorilor români, de promovarea clasei de mijloc, singura care poate ne asigura stabilitatea și progresul economic. Am convingerea că reprezentarea PPUSL în Parlament va continua să se consolideze pentru că România are nevoie de promovarea soluțiilor umaniste la nivel legislativ”.

Image
Image
Image