fbpx

Deputatul Mihai Poliţeanu, ales preşedinte al USR PLUS Prahova

Deputatul Mihai Poliţeanu, ales preşedinte al USR PLUS Prahova

Image
Image

Deputatul Mihai Poliţeanu, fost preşedinte al USR Prahova, a fost ales la conducerea organizaţiei judeţene a USR PLUS, pe postul rămas vacant după plecarea din partid a lui Andrei Lupu.

Din echipa de conducere a USR PLUS Prahova vor mai face parte, în urma alegerilor interne, Cristian Ardelean, Mihai Neagu, Lavinia Udrea, Șerban Pitic, Marian Enache, Constantin Grigore, Florin Neagu, Liviu Stoica, Dragoș Andrei și Andrei Mazilu.

Alegerea lui Mihai Poliţeanu vine după ce fostul preşedinte al USR PLUS Prahova, deputatul Andrei Lupu, a părăsit formaţiunea, alegând să-l urmeze pe Dacian Cioloş.

Mihai Poliţeanu, ales în funcţia de preşedinte al USR PLUS Prahova

"Sunt onorat și le mulțumesc tuturor colegilor, indiferent de simpatiile interne. Le mulțumesc și le urez succes și colegilor din conducerea județeană cu care voi forma o echipă. Rămâne o durere că nu s-au înscris în alegeri mai multe colege. Pentru USR PLUS este absolut necesar să-și regăsească stabilitatea și liniștea internă după momentele dificile din acest an pentru a-și putea concentra energiile pe lupta cu partidul stat PSD-PNL și patriarhul sistemului, Klaus Iohannis. Doar împreună vom avea forța de a lupta și învinge Sistemul și de aceea în anii următori USR PLUS va trebui să fie mai unit ca niciodată", a afirmat Mihai Poliţeanu, într-un mesaj publicat pe Facebook în urma alegerilor interne.

Acesta a anunţat că priorităţile sale vor ţine de stabilizarea filialei şi ulterior creşterea ei în perspectiva alegerilor din 2024.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.