Doliu în PLUS Prahova. Un bărbat ales consilier judeţean a murit înainte să-şi poată începe mandatul

Doliu în PLUS Prahova. Un bărbat ales consilier judeţean a murit înainte să-şi poată începe mandatul
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Prahoveanul Viorel Mihai, candidat din partea PLUS Prahova la alegerile locale din 27 septembrie, a murit înainte să-şi poată începe mandatul. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii formaţiunii politice.

Bărbatul s-a aflat pe locul 13 pe lista comună a PNL-USR-PLUS pentru Consiliul Judeţean Prahova, poziţie care îi garanta un post de consilier, în contextul în care alianţa are dreptul la 17 mandate.

"Membrii Filialei PLUS Prahova sunt alături, în aceste zile umbrite de durerosul sentiment al pierderii, de familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe cel care a fost colegul nostru, Viorel Mihai.
... Un om cu suflet mare, în care încăpeau speranțe, visuri și planuri de mai bine pentru noi toți.
... Un profesionist adevărat, care și-a iubit profesia și care a știut să inspire respect și admirație celor cu care a lucrat de-a lungul carierei.
... Un fin observator al realității noastre de zi cu zi, pe care și-ar fi dorit-o altfel: mai bună, mai echitabilă și mai autentică.
... Cetățean implicat, un spirit critic în sens constructiv, cu o luciditate a argumentelor căreia îi vom simți lipsa", a fost mesajul publicat de PLUS Prahova pe pagina de Facebook a partidului.

"Ne-am fi simțit onorați să ne reprezinte la nivel județean și știm că prezența sa ar fi făcut diferența în administrația locală. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Drum lin, Viorel!", se încheie mesajul foştilor colegi de partid.

Conform legii electorale, mandatul va fi atribuit următorului candidat aflat pe listă, în cazul de faţă cel de pe locul 18, Bogdan Chelan, actual consilier judeţean PNL, reprezentant al organizaţiei de tineret.

⬛️ Membrii Filialei PLUS Prahova sunt alături, în aceste zile umbrite de durerosul sentiment al pierderii, de familia,...

Publicată de PLUS Prahova pe Duminică, 18 octombrie 2020

Image