Elena Lasconi: Alianța pentru susținerea unui singur candidat din partea USR-PLUS-PNL este o vrăjeală

Elena Lasconi: Alianța pentru susținerea unui singur candidat din partea USR-PLUS-PNL este o vrăjeală

„Alianța pentru susținerea unui singur candidat la primărie din partea USR-PLUS-PNL este o vrăjeală”, a spus fosta jurnalista Elena Lasconi, candidată din partea USR-PLUS la Primăria Câmpulung Muscel. Ea a făcut un apel la liderii PNL, USR și PLUS în contextul apropierii alegerilor locale și a spus că aceştia trebuie să treacă peste orgoliile și aroganțele filialelor locale și să pună românii pe primul loc, nu partidele.

Elena Lasconi, fostă jurnalistă și candidată la primăria Câmpulung Muscel din partea USR-PLUS, a făcut miercuri seară la Digi24 un apel către Ludovic Orban, Dan Barna și Dacian Cioloș: „Fac apel la inteligența, dar și la sufletul dumneavoastră, să puneți sufletul înainte de toate cetățenii acestei țări și apoi partidele. Nu mai suntem dispuși să pierdem oameni, deja avem o altă Românie în afara granițelor țării, iar acasă au rămas copii și bătrâni singuri. Vreau să vă spun un singur lucru și adevărat: alianța pentru susținerea unui singur candidat la primărie din partea USR-PLUS-PNL este o vrăjeală! Lucrurile astea se întâmplă peste tot în țară. Nu vă îmbătați cu apă rece - le-aș spune - vă spun acum pe județul Argeș, din cauza orgoliilor și aroganței conducerii filialelor locale o să riscăm să vedem un Argeș roșu. Orașul pe care îl iubesc este în colaps, sunt mii de câmpulungeni plecați la muncă în străinătate, crima organizată este în floare, PSD a distrus Aro și peste 10.000 de oameni și-au pierdut locurile de muncă. Ultimii doi primari, de la PNL și PSD, au apărut la știri pentru fapte penale".

„PNL Câmpulung a făcut un sondaj de opinie și rezultatul a fost așa: eu cu 29 de procente, pe locul al doilea candidatul PSD, actualul primar, cu 25 de procente, și candidatul PNL cu 19 procente. Diferență de zece procente între primul și al treilea. În condițiile astea, PNL Câmpulung ar dori colaborare cu USR Câmpulung doar în condițiile în care ar fi susținut candidatul PNL. Și lucrurile astea se întâmplă peste tot în țară. Nu vor să ia în calcul candidatul cel mai bun din cauza orgoliului și aroganței”, a completat ea.

Image
Image
Image