fbpx

Florin Cîțu, susținut pentru funcția de președinte al Senatului

Florin Cîțu, susținut pentru funcția de președinte al Senatului
Image
Image

Plenul Senatului a votat, marți, revocarea preşedintelui Anca Dragu, la solicitarea PNL, PSD şi UDMR. Pentru această funcție, noua majoritate îl susține pe Florin Cîțu.

 

Revocarea Ancăi Dragu a primit 87 de voturi “pentru”, după ce Alina Gorghiu precizase că „revocarea ține cont de realitatea politică actualăȚ. "Nu e o pedeapsă, sancţiune pentru preşedintele în funcţie, ci este o chestiune firească, de normalitate, atunci când se schimbă configuraţia politică, majoritatea, este democratic ca acea majoritate să îşi poată desemna preşedintele”, a spus senatoarea PNL.

Gorghiu: ”Vom vedea în ce măsură vor exista şi alte propuneri, în afară de Florin Cîţu”

Alina Gorghiu a declarat că grupul PNL îl susţine pe Florin Cîţu pentru şefia Senatului. ”Vom vedea în ce măsură vor exista şi alte propuneri, în afară de Florin Cîţu, care este susţinut de PNL, PSD şi UDMR. (...) Ne-am uitat peste legi, vom fi foarte atenţi la respectarea tuturor normelor care sunt în vigoare la acest moment, însă vom avea grijă ca toată birocraţia să fie făcute astfel încât să facem activitatea şi la Parlament şi la Guvern să fie exact cum trebuie, în parametri optimi”, a mai explicat aceasta, potrivit News.ro, referitor la faptul că Florin Cîțu este încă premier interimar.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.