Gabriela Firea și-a reluat funcțiile din PSD, după suspendarea din vară

Gabriela Firea și-a reluat funcțiile din PSD, după suspendarea din vară
Gabriela Firea și-a reluat, începând de luni, toate funcțiile deținute în Partidul Social Democrat, după ce fusese suspendată în luna iulie (Foto: Arhiva Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Senatorul Gabriela Firea și-a reluat, începând de luni, toate funcțiile deținute în interiorul Partidului Social Democrat, după ce fusese suspendată în luna iulie, în momentul apariției unui scandal la nivelul centrelor sociale.

În vară, Gabriela Firea și-a dat demisia din funcția de ministru al Familiei, iar la câteva zile distanță a fost și suspendată din toate funcțiile de conducere deținute în interiorul PSD. Deciziile veneau în momentul unui amplu scandal pe tema „azilelor groazei”.

La aproape patru luni distanță, aceasta și-a reluat funcțiile deținute în partid. Consiliul Național Politic al PSD a decis luni, prin vot, ridicarea suspendării. Astfel, Firea își reia pozițiile de prim-vicepreședinte al partidului la nivel național și președinte al PSD București.

Informația a fost confirmată de Gabriela Firea, pe pagina oficială de Facebook a PSD București, într-un mesaj în care fostul ministru acuză un atac mediatic nefondat din partea România TV la adresa sa.

O reacție publică a venit și din partea Partidului Umanist Social Liberal, care a salutat decizia PSD și și-a reafirmat susținerea pentru candidatura Gabrielei Firea la Primăria București în 2024.

Image