Joi, 25 Iulie 2019 09:29

Grațiela Gavrilescu, președintele ALDE Prahova: "Voi rămâne alături de Călin Popescu Tăriceanu pentru viziunea lui politică și consecvența de a apăra principiile liberale"

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele ALDE Prahova,  Grațiela Gavrilescu, a transmis, miercuri seară, un mesaj de susținere pentru Călin Popescu Tăriceanu, la câteva ore după validarea acestuia drept candidat din partea formațiunii politice la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Citiți și: Călin Popescu Tăriceanu, candidat la alegerile prezidențiale din partea ALDE, critică opțiunea PSD pentru scrutinul din toamnă. Reacția organizației Prahova

"Am fost, sunt și voi rămâne alături de Călin Popescu Tăriceanu!

Pentru viziunea lui politică!

Pentru consecvența lui de a apăra idealurile și principiile liberale cu orice preț!

Pentru spiritul de echipă!

Pentru onestitate!

Pentru curaj!

Pentru experiența lui profesională, politică și administrativă, clădită temeinic, treaptă după treaptă, identificându-se cu istoria, făcând istoria acestei țări.

Pentru că a-ți pune semnătura de premier al României pe actul aderării la Uniunea Europeană, de fapt, înseamnă să faci istorie, în cel mai bun și mai frumos înțeles al cuvântului!

Și să îți păstrezi coloana vertebrală dreaptă, ca al doilea om în stat, când primul confundă Bruxelles-ul cu Înalta Poartă, tot a face istorie înseamnă!", a transmis Grațiela Gavrilescu.

Președintele organizației județene a ALDE punctează că "miza viitoarelor alegeri este imensă!", mai ales că "noiembrie ne găsește dezbinați, debusolați, cum nu am fost niciodată! Avem nevoie de un nou proiect de țară, care să ne unească, să ne dea curaj și speranță și să ne redea demnitatea de români, indiferent de opțiunile politice pe care le avem, de interesele de grup și de influențele la lumina ori în umbra cărora trăim. Avem nevoie de un președinte care să ne accepte, să ne respecte și să ne iubească pe toți ! Un președinte cu o inimă mare... cât un proiect de țară!"

"Călin, te susțin!" este mesajul transmis liderului ALDE care va candida la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.