Duminică, 01 Decembrie 2019 11:56

Premierul Orban a dat cartea de vizită unei persoane care l-a abordat în mod repetat

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul Ludovic Orban, aflat duminică la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat în mai multe rânduri pe traseul pe care primul ministru l-a parcurs de la Monumentul Marii Uniri la Sala Unirii, cartea sa de vizită, spunându-i că vor putea discuta oricând despre ceea ce acesta doreşte, dar nu la un moment festiv prilejuit de Ziua Naţională.

"Oricând doriţi, vă las mobilul meu şi mail-ul, putem să abordăm orice temă doriţi dumneavoastră. Rugămintea mea, în schimb, este să nu folosiţi această ocazie, care e sărbătoare naţională, pentru a, cum să spun, pentru a da naştere unor discuţii care ...", i-a spus premierul bărbatului care a încercat să-l abordeze în mai multe rânduri în timp ce Ludovic Orban trecea prin mulţime, discutând cu oameni care doreau să-i strângă mâna sau să se fotografieze cu el.

Potrivit AGERPRES, bărbatul i-a cerut şefului Guvernului să se ţină "de cuvânt" cu ceea ce PNL a promis.

Insoţit de miniştrii Agriculturii şi Economiei, Adrian Oros şi, respectiv Virgil Popescu, participă duminică la manifestările festive desfăşurate de Ziua Naţională la Alba Iulia.

Sursă foto ziarulunirea.ro.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.