Iulian Dumitrescu, candidatul PNL-USR-PLUS la conducerea CJ Prahova: ”Congresul PSD – momentul în care partidul roşu s-a dezis de echipa PSD Prahova"

Iulian Dumitrescu, candidatul PNL-USR-PLUS la conducerea CJ Prahova: ”Congresul PSD – momentul în care partidul roşu s-a dezis de echipa PSD Prahova"

Iulian Dumitrescu, candidatul propus de alianța PNL-USR-PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, consideră că în weekend, la congresul PSD, a fost "momentul în care partidul roşu s-a dezis de echipa PSD Prahova". Liderul liberal este de părere că "până şi Ciolacu a spus «Adio, PSD» la Prahova".

"Congresul social-democraţilor din weekend ne-a arătat un partid debusolat, care nu vrea şi nu poate să se reformeze. Aceleaşi figuri învechite care până mai acum un an erau locotenenţii lui Liviu Dragnea ne sunt prezentate acum ca nişte îngeraşi imaculaţi, ei fiind, în realitate, dacă nu cauze principale ale răului din România, măcar complici benevoli.

Dincolo de aceste consideraţii generale, nu pot însă să nu remarc că nici măcar această conducere iresponsabilă a PSD n-a mai vrut să se asocieze cu echipa partidului de la Prahova", consideră Iulian Dumitrescu, președintele organizației județene a PNL și candidatul PNL-USR-PLUS la șefia CJ Prahova.

"De unde tragem trei concluzii:

  1. Liderii PSD de la nivel naţional sunt conştienţi că Alianţa PNL – USR – PLUS Prahova va învinge clar la alegerile locale din 27 septembrie şi nu vor să parieze pe cai morţi. Și-au luat adio de la conducerea PSD Prahova şi aşteaptă să piardă alegerile, pentru ca, apoi, să instaleze o echipă apropiată.
  2. PSD Prahova este una dintre cele mai toxice organizaţii politice, producând deservicii majore pentru imaginea partidului din care face parte.
  3. Mai mereu, PSD Prahova şi aliaţii săi au avut miniştri în guvernările PSD. Acum, ditamai preşedintele organizaţiei judeţene este simplu membru de partid, care n-a fost demn nici măcar de o funcție de vicepreşedinte regional.

Cred că primarii PSD nu-și mai încap în piele de fericire că liderul lor neînfricat a fost tras pe tușă.

Tot ce rămâne de făcut este ca prahovenii să vină în număr cât mai mare la urne pe 27 septembrie şi să voteze Alianţa Dreptei (PNL – USR – PLUS), spunând astfel un «Adio, PSD» puternic şi clar", a mai comentat, după congresul de weekendul trecut, Iulian Dumitrescu, candidatul propus de PNL-USR-PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

 

 

 

 

Image
Image
Image