Iulian Dumitrescu, mesaj optimist la deschiderea anului şcolar: "Acest moment reprezintă un pas important înainte spre revenirea la normalitate"

Iulian Dumitrescu, mesaj optimist la deschiderea anului şcolar: "Acest moment reprezintă un pas important înainte spre revenirea la normalitate"

Senatorul de Prahova Iulian Dumitrescu, candidatul alianţei PNL-USR-PLUS la preşedinţia Consiliului Judeţean, a transmis un mesaj oficial la deschiderea anului şcolar 2020-2021, în care îndeamnă la calm şi optimism. "Reîntoarcerea la şcoală este, cred eu, şi o redută importantă pe care o putem cuceri în perspectiva înfrângerii spaimei pe care ne-a adus-o în suflete pandemia", afirmă, încrezător, parlamentarul prahovean.

"Le urez mult succes elevilor, învăţătorilor, profesorilor şi personalului auxiliar care încep astăzi noul an şcolar. Sunt optimist că, după dificultăţile evidente ale ultimelor şase luni, acest moment reprezintă un pas important înainte spre revenirea la normalitate. Mă gândesc evident şi la cei doi copii ai mei, care îşi vor relua şi ei cursurile, nerăbdători să îşi reîntâlnească dascălii şi colegii după atât timp. În aşteptarea acestei clipe, atmosfera de ieri din casă mi-a adus aminte de copilărie şi de pregătirile pe care le făceam la fiecare început de toamnă. Însăşi ideea că vor merge din nou să înveţe pentru a deveni oameni mari mă bucură şi mă face să privesc pozitiv către viitor. Sunt convins că la fel simt şi părinţii copiilor din judeţ", a afirmat Iulian Dumitrescu, într-un mesaj pubicat luni pe pagina sa de Facebook.

"Prahova pe Primul Loc înseamnă un sistem de învăţământ puternic, orientat către viitor şi capabil să răspundă provocărilor unei lumi în schimbare şi să-i ajute pe copii să devină fiecare în parte oameni de nădejde ai unei societăţi moderne şi civilizate. Văzându-i pe tinerii din ziua de azi cât de deştepţi şi cât de dornici să schimbe lumea în bine sunt, pot spune cu mare convingere că viitorul sună bine", a mai declarat candidazul PNL-USR-PLUS la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Image
Image
Image