Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: "Salvamontiștii din Bușteni, una dintre cele mai bine pregătite echipe de salvare din România"

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: "Salvamontiștii din Bușteni, una dintre cele mai bine pregătite echipe de salvare din România"

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidatul liberal la președinția Consiliului Județean Prahova, a transmis un mesaj de mulțumire salvamontiștilor din Bușteni, pentru misiunea dificilă pe care au avut-o în weekend, când au participat, într-o singură zi, la patru operațiuni de salvare, din care una a durat în jur de 10 ore.

Iulian Dumitrescu a subliniat că echipa Salvamont Bușteni este una dintre cele mai bine pregătite din Româna și este de părere că, pentru roll important pe care îl au salvatorii montani, ei merită mai multă susținere din partea administrației județene.

"După o operaţiune care a durat peste 10 ore, salvamontiştii din Buşteni au salvat o turistă de 48 de ani din Bucureşti după ce aceasta a căzut pe Brâul mare al Coştilei. Au arătat încă o dată că sunt una dintre cele mai bine pregătite echipa de salvare montană din România şi trebuie să le fim recunoscători pentru munca pe care o fac pe versanţii Prahovei. De notat că, numai duminică, echipa Salvamont Bușteni a avut patru astfel de intervenţii salvatoare.

Salvamontiştii de la Buşteni fac parte din categoria celor care duc #PrahovaPePrimulLoc şi care ar trebui susţinuţi mai mult de administraţia publică judeţeană", a transmis senatorul Iulian Dumitrescu, președintele  PNL Prahova.

 

 

 

Sursa foto: Salvamont Bușteni

Image
Image
Image