Liviu Dragnea: “Guvernul să iasă public să explice unui bătrân cum să supraviețuiască cu 700 de lei”

Liviu Dragnea: “Guvernul să iasă public să explice unui bătrân cum să supraviețuiască cu 700 de lei”
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Liviu Dragnea le cere guvernanților să iasă public și să explice unui bătrân cu 700 de lei pensie cum să supraviețuiască în lunile de iarnă: din ce să își ia mâncare și medicamente, cum să își plătească facturile sau să își cumpere lemne de foc.

„În numele tuturor românilor pensionari care mi-au scris în această perioadă, cer guvernanților să iasă public și să explice unui bătrân cu 700 de lei pensie cum să supraviețuiască în lunile de iarnă: din ce să își ia mâncare și medicamente, cum să își plătească facturile sau să își cumpere lemne de foc”, transmite Liviu Dragnea într-un comunicat al Alianței Pentru Patrie publicat pe contul să de Facebook.

Fostul lider PSD le cere politicienilor să le spună pensionarilor cum să nu moară de foame, boală sau frig: „Dacă nu sunteți în stare să faceți un buget de țară, faceți măcar bugetul unui român care e forțat să se descurce cu 700 de lei pe lună. Hai, ieșiți public și vorbiți cu oamenii de rând, cu românii! Spuneți-le un lucru simplu: cum să facă să nu moară de foame, boală sau frig iarna asta”, a mai scris fostul lider social-democrat.


Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image