Image

Liviu Ilași, fostul director CONPET și Hidro Prahova, a devenit consilier județean

Liviu Ilași, fostul director CONPET și Hidro Prahova, a devenit consilier județean
Liberalul Liviu Ilași, fost director la CONPET și Hidro Prahova, a depus jurământul în ședința de luni a Consiliului Județean Prahova
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Consiliul Județean Prahova are un nou membru. Liberalul Liviu Ilași, fost director la CONPET și Hidro Prahova, a depus jurământul în ședința de luni, preluând mandatul după demisia anunțată de colega de partid Rodica Papuc.

Forul legislativ județean revine în formula completă în urma acestei validări, după ce la finalul lunii octombrie un post fusese declarat vacant, în urma demisiei date de Rodica Papuc, de la PNL, care a invocat motive personale. Postul rămas liber a fost ocupat de Liviu Ilași, aflat pe poziția 23 pe lista de candidați la Consiliul Județean depusă la alegerile locale din 2020 de către alianța PNL - USR - PLUS.

Noul consilier județean a depus jurământul în ședința extraordinară de luni a CJ Prahova.

Ilași este inginer de profesie, iar de-a lungul anilor a ocupat în mai multe rânduri postul de director general al Conpet Ploiești, compania de stat specializată în transportul produselor petroliere prin conducte. El a fost, timp de patru ani, și președintele Consiliului de Administrație al societății. El a mai fost director executiv al departamentului Control, Comunicare, Administrativ din cadrul Electrica SA, timp de aproape trei ani, dar și director interimar al operatorului regional Hidro Prahova, între momentul plecării lui Adrian Semcu și cel al instalării lui Dorin Lețea.

Image
Image