Marcel Ciolacu îi cere lui Klaus Iohannis un plan de „reducere etapizată a restricțiilor”

Marcel Ciolacu îi cere lui Klaus Iohannis un plan de „reducere etapizată a restricțiilor”

Președintele PSD Marcel Ciolacu cere lui Klaus Iohannis, într-un mesaj publicat pe Facebook, un plan de „reducere etapizată a restricțiilor” și cere demisia miniștrilor Raluca Turcan și Vlad Voiculescu pentru că „au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor”.

„Nu există ”teroriști”, ”săraci” sau ”asasini”! Există doar români! Români disperați. Unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia!

Toți sunt revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii, toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu!

Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină ura și haosul din societate.

Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor!

Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!

Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză!”, scrie Marcel Ciolacu în postarea sa.

Sursă foto facebook.com/CiolacuMarcel/photos

 

 

 

 

Image
Image
Image