fbpx

Marcel Ciolacu amenință cu sfârșitul coaliției între PSD și PNL

Marcel Ciolacu amenință cu sfârșitul coaliției între PSD și PNL

Image
Image

Marcel Ciolacu amenință cu sfârșitul coaliției între PSD și PNL. Președintele social-democraților a declarat că nu mai vrea ca partidul său să fie atacat. Afirmațiile vin în contextul în care fostul premier Florin Cîțu a cerut înlocuirea actualului ministru al Finanțelor. 

„Vreau să construiesc cu Nicolae Ciucă, suntem amândoi conștienți de responsabilitatea pe care o avem în acest moment, dar vreau ca colegii mei să fie respectați și să nu fie atacați pe nedrept. Să nu nu se ceară înlocuiri pe nedrept, fiindcă în acel moment parteneriatul nostru va lua sfârșit! Acest Guvern și această coaliție trebuie cel puțin până în anul 2024 să fie funcțională”, a precizat Marcel Ciolacu potrivit realitatea.net.

Marcel Ciolacu nu trebuie să fie premier, a declarat fostul președinte al PNL Florin Cîțu. Marcel Ciolacu este mai rău pentru economie, pentru români, decât a fost Liviu Dragnea, susține Cîțu. Liberalul a anunțat că le va cere colegilor de partid să nu respecte înțelegerea și să se opună rotativei guvernamentale de anul viitor. 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.