Mihai Apostolache va candida independent pentru un loc în Parlamentul României

Mihai Apostolache va candida independent pentru un loc în Parlamentul României

Mihai Apostolache, președintele Partidului Prahova în Acțiune, a anunțat că va candida independent la alegerile parlamentare, urmând să fie susținut, totuși, de formațiunea politică locală înființată acum un an. Acesta a anunțat că are nevoie de 4.000 de semnături pentru a-i depune candidatura și a făcut apel la prahoveni, să-i acorde încredere.

"Da, am decis să candidez ca independent, susținut de Partidul Prahova în Acțiune, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Am nevoie de susținerea dumneavoastră pentru strângerea a 4000 de semnături. Timpul este scurt, dar sunt convins că împreună vom atinge acest obiectiv.

Vă rog să îmi trimiteți un mesaj privat dacă doriți să primiți un formular pentru semnăturile de susținere a candidaturii! Vă mulțumesc anticipat!", a scris Mihai Apostolache, pe pagina sa de Facebook.

Anunțul acestuia vine după ce în spațiul public a circulat un zvon potrivit căruia s-ar pregăti o alianță sau chiar o fuziune între PNL și Prahova în Acțiune, negocierile urmărind ca reprezentanți ai formațiunii locale să aibă șanse de a se înscrie la parlamentare. Numele vehiculat pentru o candidatură a fost cel al lui Mihai Apostolache, însă acesta nu a dorit să comenteze subiectul. Zvonul a stârnit, însă, reacții destul de dure în rândul unora dintre susținătorii Partidului Prahova în Acțiune, care nu sunt de acord ca acest proiect politic, care promitea o nouă abordare, să dispară "înghițit" de PNL.

În 2008, acesta a fost ales deputat de Prahova pe listele PSD, iar în 2010 a trecut la PDL.

 

Image
Image
Image