Moțiunea USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsă

Moțiunea USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsă
Camera Deputaților a respins, miercuri, moțiunea simplă iniţiată de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu (Foto: G4Media)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Plenul Camerei Deputaților a respins, miercuri, prin vot, moțiunea simplă iniţiată de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Dezbaterile asupra moţiunii intitulate „România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetenţa lui Virgil Popescu” au avut loc în şedinţa de marţi. În moţiune, USR susţine că orice zi în plus în care Popescu este ministru înseamnă „încă o oră de frig pe care românii o vor îndura la iarnă”.

Moţiunea împotriva ministrului Virgil Popescu, respinsă la vot

S-au înregistrat 85 voturi „pentru”, 191 „contra” şi o abţinere, informează G4Media.

„Virgil Popescu este un izvor nesecat de nepricepere. Este emblema acestui guvern eşuat, format din băieţi nu prea deştepţi. Iar acest lucru se vede în facturile fiecărui consumator din România. A început să se vadă dureros pe cardul angajaţilor din industria prelucrătoare. Şi se vede în datoria de la buget pe care Guvernul României o are de achitat companiilor furnizoare de energie electrică: 40 de miliarde de lei – chiar dacă în ultimele săptămâni s-au jucat cu această cifră mai ceva ca la ruletă”, se menţiona în document.

Semnatarii au criticat schema de compensare şi plafonare a preţului energiei, mai menţionează G4Media.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image