Nicuşor Dan a depus plângere la Parchet împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea

Nicuşor Dan a depus plângere la Parchet împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea

Nicuşor Dan, candidat susținut de Alianță USR-PLUS și PNL la Primăria Capitalei, a mers luni la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti pentru a depune plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea, şefului Poliţiei Locale şi directorului companiei de salubritate din acelaşi sector, după ce conferinţa sa de presă de săptămâna trecută a fost perturbată de mașini de gunoi.

Mai multe maşini ale operatorului de salubritate din Sectorul 5 au claxonat și au stropit cu dezinfectant în timpul conferinței de presă pe care Nicuşor Dan a organizat-o săptămâna trecută pe o stradă din sector. Nicușor Dan s-a adresat la un moment dat unui poliţist local, întrebându-l de ce nu a luat măsuri pentru a asigura liniştea publică, însă poliţistul i-a cerut să revină pe trotuar, relatează Digi24. „Suntem pe domeniul public, dar în mijlocul străzii”, i-a spus polițistul.

În timpul conferinței de presă, mașinile de salubritate ale Primăriei Sectorului 5 făceau tururi în zonă, uneori claxonând și ambalând motoarele, pentru a acoperi discuţiile, mai notează sursa citată.

Image
Image
Image