PNL Ploiești îi cere primarul Volosevici să-l retragă pe Dan Burghelea de la conducerea CSM

director csm Ploiești comunicat PNL
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

PNL Ploiești îi cere public primarului municipiului, Andrei Volosevici, să-l retragă pe Dan Burghelea de la conducerea CSM Ploiești, funcție în care acesta a fost numit de edil. Reacția vine ca urmare a dezvăluirilor făcute acum câteva zile de mama campioanei Sabina Enache.

În comunicatul transmis astăzi, liberalii ploieșteni îl atacă în termeni drui pe Burghelea, numindu-l „torționar” în urma acuzațiilor făcute de Roxana Goicea, mama Sabinei Enache.

Comunicatul PNL Ploiești:

„Burghelea - milițianul care umilește campioanele

VOLO, ia-ţi torționarul de la CSM!

Dan Burghelea, miliţianul pensionar, este de fapt consilierul personal al lui Andrei Volosevici. De pe această funcţie a fost numit (prin decizia unilaterală a primarului) director al CSM, pentru a proteja interesele materiale ale unui grup de interlopi.

Fără discernământ şi fără nicio urmă de cunoştinţă despre modul de administrare a bugetului public, Burghelea a transformat CSM-ul într-o afacere privată.

Strigătul de disperare al mamei unei campioane naţionale a dezvăluit modul discreționar al aşa-zisului management făcut de acest milițian care nu are nicio legătură cu sportul sau performanța. 

Volosevici, ia-ţi torționarul de la CSM!

Dacă nu te-au impresionat lacrimile mamelor gimnastelor cărora le este foame în turnee, dacă nu te simți vinovat că te-ai opus construcției unei săli polivalente în Parcul Municipal Vest, care să asigure condiţii decente de antrenament, fă măcar acest gest de minimă decenţă: ia-ţi milițianul înapoi pe cabinetul tău personal şi lasă tinerii sportivi să-şi urmeze visurile şi să aducă medalii şi recunoaştere pentru Ploieşti!

Mai ai doar câteva zile să faci acest gest de minimă decenţă, pentru că pe 9 iunie oricum te vor revoca ploieştenii, alături de toată caracatiţa de la CSM pe care o conduci”.

Image