Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, după alianța împotriva social-democraților formată în județ: "Mă simt flatat! Fiecare dintre noi suntem evaluați după munca și caracterul nostru"

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, după alianța împotriva social-democraților formată în județ: "Mă simt flatat! Fiecare dintre noi suntem evaluați după munca și caracterul nostru"

Anunțul liderilor organizațiilor județene ale PNL, USR și PLUS, privind alianța electorală în perspectiva alegerilor locale, încheiată în Prahova, nu a rămas fără replică din partea liderului social-democrat Bogdan Toader.

"Într-o perioadă în care pandemia evoluează într-un ritm îngrijorător și în care ar trebui să ne aplecăm mai degrabă asupra nevoilor cetățenilor și promovarea mesajelor de responsabilitate, se naște bizara alianță USR-Plus&PNL.

Am citit în presa locală despre conferința susținută de Mihai Polițeanu - USR-PLUS și Iulian Dumitrescu - PNL Prahova.

Aceștia explicau ziariștilor, în scop pur electoral, chiar din Primăria Ploiești, o instituție publică, cum oficializează această alianță născută împotriva mea și nu pentru binele comunității sau dezvoltarea unor proiecte pentru județul nostru.

Totuși, dacă acești domni cu ideologii complet diferite și-au dat mâna, încălcând interesele, valorile și principiile promovate de cele 2 partide pe care le reprezintă, citez - «doar pentru a mă înfrânge», adică doar pentru a avea o șansă mai mare împotriva mea, îi asigur că nu pot decât să mă simt flatat!" a transmis echipei adverse Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean.

"Înseamnă că, și în sondajele lor, se confirmă faptul că munca mea și realizările echipei Consiliului Județean Prahova, pe durata acestui mandat, sunt apreciate de cetățenii pe care îi voi reprezenta, întotdeauna, cu respect, responsabilitate și recunoștință pentru încrederea acordată. Consider că, în orice campanie electorală, cetățenii sunt cei care trebuie să aleagă în funcție de 2 aspecte importante: 1. OMUL și 2. PROIECTELE acestuia. Or, ei nu au venit, astăzi, în fața opiniei publice,  nici cu proiecte, nici cu viziunea unui lider. Ei au venit doar cu ură... și aceeași poezie: PSD, PSD, PSD. De aceea, tuturor celor care nu sunteți de acord cu această alianță toxică, fără principii și fără proiecte, vă transmit că, în viață, fiecare dintre noi suntem evaluați după munca și caracterul nostru, dar și că toți cei care iubiți Prahova sunteți, întotdeauna, bineveniți în echipa mea. Dragii mei, împreună vom continua să dezvoltăm Prahova!" este răspunsul președintelui PSD Prahova, Bogdan Toader, la anunțul formării acestei alianțe.

 

Image
Image
Image