Premierul Orban, chemat de social-democrați să ofere explicaţii în faţa Parlamentului în cazul Unifarm

Premierul Orban, chemat de social-democrați să ofere explicaţii în faţa Parlamentului în cazul Unifarm

După ce îl invitase, la începutul săptămânii, la Ploieşti ca să vadă un oraş "medieval" condus de un liberal, senatorul de Prahova Radu Oprea i-a transmis, în numele grupului PSD, o nouă invitaţie premierului Ludovic Orban, de data aceasta oficială şi la o discuţie în Parlament cu privire la situaţia de la Unifarm, unde este în derulare o anchetă penală privind acuzaţii de corupţie şi achiziţii suspecte. Social-democrații vor să afle dacă Ludovic Orban a știut sau s-a implicat în afacerea anchetată de DNA.

"PSD a decis chemarea premierului la Parlament pentru a da explicații despre scandalul de corupție de la Unifarm. Cangrena PNL este mare, cinismul lor nu cunoaște margini. În vreme ce românii erau ținuți în case, rămâneau foarte mulți dintre noi fără locuri de muncă, PNL fura cu 10 mâini. E revoltător să profiți de suferință oamenilor, să profiți de starea de urgență, de starea de alertă, pentru a bagă adânc mâna în banii românilor", a transmis Radu Oprea (foto), senator PSD, într-o declaraţie de presă.

PSD l-a chemat pe Ludovic Orban în Parlament, după ce Rise Project a publicat informații potrivit cărora premierul ar fi un aopropiat al femeii care a intermediat afacerea de la Unifarm, însă șeful Executivului susține că nu a lucrat niciodată cu aceasta.

Image
Image
Image