Premierul prezintă astăzi în Parlament măsurile pentru organizarea alegerilor locale şi deschiderea şcolilor

Premierul prezintă astăzi în Parlament măsurile pentru organizarea alegerilor locale şi deschiderea şcolilor

Premierul merge astăzi în Parlament. Ludovic Orban a fost chemat de aleși să explice cum a gestionat pandemia de coronavirus. De asemenea, trebuie să vină cu răspunsuri clare despre organizarea alegerilor locale și despre noul an școlar.

Potrivit Digi24, Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, miercuri, la ora 13:00, într-o şedinţă comună, pentru ca premierul Ludovic Orban să prezinte raportul privind măsurile luate şi preconizate de Guvern pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, organizarea alegerilor locale şi deschiderea şcolilor.

În 27 iulie, preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, i-au trimis premierului Ludovic Orban o scrisoare prin care îi cereau să prezinte un raport, care să fie dezbătut cu prioritate, cu privire la măsurile pe care urmează să le întreprindă pentru limitarea răspândirii noului coronavirus şi pentru organizarea, în bune condiţii, a alegerilor pentru administraţia publică locală, dar şi pentru deschiderea noului an şcolar.

Premierul Ludovic Orban a precizat la acea dată că este disponibil să se prezinte cu toate datele în faţa Parlamentului.

Sursă foto romania.europalibera.org.

Image
Image
Image