fbpx

Protest organizat de Forţa Dreptei în Ploieşti. Oamenii au cerut demisia autorităţilor locale şi judeţene 🎦 VIDEO

Protest organizat de Forţa Dreptei în Ploieşti. Oamenii au cerut demisia autorităţilor locale şi judeţene 🎦 VIDEO

Protestatarii au cerut demisia autorităţilor locale şi judeţene

Image
Image

Plecând de la criza apei calde şi căldurii, partidul Forţa Dreptei a organizat luni după-amiază un protest în faţa Primăriei Ploieşti, participanţii cerând demisia autorităţilor locale şi judeţene şi reclamând că problema termoficării este doar una dintr-un lung şir cu care se confruntă prahovenii.

La protest, care s-a ţinut în faţa Primăriei Ploieşti, au participat peste 100 de persoane, care au scandat "PNL şi PSD, aceeaşi mizerie!" şi au venit cu bannere cu mesajele "Demisia", "Dumitrescu şi Roberta au legalizat Omerta" sau "Dumitrescu nu uita Prahova nu e a ta".

Preşedintele Forţa Dreptei Prahova, deputatul George Ionescu, a declarat că criza apei calde şi căldurii este doar una dintre problemele cu care se confruntă locuitorii municipiului în special şi ai judeţului în general, cu critici dure orientate în primul rând spre conducerea Consiliului Judeţean.

"Aproape trei luni, ploieştenii au stat fără apă caldă. Din păcate, administraţia PNL-istă actuală joacă ping pong cu ploieştenii. Am făcut parte din acest partid, dar am plecat de acolo pentru că nici 1% din promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală nu se puteau îndeplini, interesele personale ale unora dintre conducătorii acestui judeţ primează, nu interesele cetăţenilor. Am ajuns ca judeţul Prahova să fie condus de nişte navetişti, de nişte oameni care nu au nicio treabă cu judeţul, care au distrus judeţul Călăraşi şi au venit să distrugă şi Prahova! Asta fac în momentul acesta, distrug Prahova, distrug Ploieştiului. Acest miting nu ar fi mai trebuit să aibă loc, pentru că apa caldă este furnizată în acest moment, dar problema apei calde este doar una dintre problemele acestui judeţ. Problemele vor fi mult mai mari, inclusiv pentru primari", a declarat deputatul George Ionescu.

La rândul său, preşedintele organizaţiei municipale a formaţiunii, Dragoş Rusu, a anunţat că protestul de luni este doar primul dintr-un şir care se anunţă mult mai lung.

Protest în faţa Primăriei Ploieşti

La scurt timp după acest protest organizat în Ploieşti, reprezentanţii formaţiunii politice au trimis şi un comunicat, în care critică dur administraţia PNL.

"Am protestat, luni seară, în fața primăriei Ploiești, pentru drepturile ploieștenilor și ale prahovenilor. Chiar dacă inițial am anunțat că protestăm pentru ca ploieștenii să beneficieze, după trei luni de bătaie de joc și manevre politice oculte, de apă caldă și căldură, problemele cu care se confruntă acest oraș și acest județ sunt enorm de multe. Probleme generate de PNL și Iulian Dumitrescu. PNL, partidul care conduce Prahova și Ploieștiul, cu majoritate atât în Consiliul Local cât și în Consiliul Județean. PNL, un partid care nu mai are legătură cu liberalismul. Un partid condus de niște navetiști de Călărași, cu viză de flotanți, cei mai mulți la Plopeni, și care ocupă funcțiile cheie din județul Prahova. Nu putem să ne lăsăm călcați în picioare. Intelectualii din Prahova sunt mai mulți decât populația județului Călărași. Trebuie să fim uniți pentru a scăpa de o gașcă pusă să distrugă un întreg județ. Iulian Dumitrescu, această eminență cenușie care a distrus județul Călărași și a venit să distrugă și Prahova. Un individ care, pe modelul Călărași, abuzează de funcție și obligă primarii prahoveni să facă studii de fezabilitate, peste studii de fezabilitate. Bani aruncați în buzunarele firmelor de casă, pentru studii ce nu au finalitate. Este ceasul al 12-lea! Nu mai putem accepta, nu mai putem închide ochii la manevrele PNL Prahova, acest partid subjugat de Iulian Dumitrescu! Omul din cauza căruia zeci de primari din Călărași sunt acum cercetați penal, tocmai pentru că au intrat în jocul acestui individ. Tocmai de aceea, îi avertizez pe primarii prahoveni, să fie extrem de atenți la «ordinele» care vin de la șefia CJ Prahova. Este primul protest dintr-o serie ce se va încheia doar cu demisia lui Iulian Dumitrescu și restabilirea legii în Prahova", a transmis preşedintele Forţa Dreptei Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.