PSD nu votează prelungirea stării de alertă

PSD nu votează prelungirea stării de alertă
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, la Antena 3, că PSD nu votează prelungirea stării de alertă.

„Se continuă aceeași logică, venim, declarăm ce ne dorim, nu dăm explicații...nu venim cu perspective clare și intrăm în logica de amenințări cu amenzi și lumea să stea în casă sau să poarte mască, fără nici cea mai mică explicație.

Ar trebui să intre într-o logică de parteneriat cu cetățenii români și se explice lucrurile foarte clar, nu să vină cu prelungiri de stări de alertă.

Am vorbit cu mai mulți colegi și considerăm că în lipsa explicațiilor și a unei perspective clare sub nicio formă PSD nu va mai vota o stare de alertă.(...)

Vom contacta specialiști astfel încât decizia noastră finală să fie foarte bine argumentată.

Am dovedit că suntem un partid responsabil. Am votat cele două stări de urgență cât și starea de alertă, dar abordarea trebuie să fie altfel.

Nu înțeleg de ce nu începem o comunicare cu societatea civilă și cu niște explicații clare un parteneriat în care oamenii să înțeleagă exact ce îi așteaptă din punct de vedere al epidemiei și din punct de vedere economic.

Au trecut trei luni de zile. Am înțeles argumentele Guvernului și e cazul să iasă din logica electorală”, a spus Marcel Ciolacu, luni, la Antena 3.

Sursă foto playtech.ro.

Image