PSD Prahova l-a "transferat" de la PNL pe primarul din Bărcăneşti

PSD Prahova l-a "transferat" de la PNL pe primarul din Bărcăneşti

Ales în 2016 din partea PNL, primarul comunei prahovene Bărcăneşti, Valeriu Lupu, va candida pentru un nou mandat sub sigla Partidului Social Democrat. Anunţul oficial a fost făcut vineri de preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

"Echipa PSD Prahova devine mai puternică! Mă bucur că încă unul dintre oamenii competenți ai administrației locale prahovene, domnul Valeriu Lupu, primarul comunei Bărcănești, s-a alăturat echipei PSD Prahova! Este încă o dovadă a faptului că Partidul Social Democrat formează echipe de încredere, apropiate de oameni și care lucrează în folosul comunităților locale! Sunt sigur că, împreună, vom continua să modernizăm comuna Bărcănești, să dezvoltăm fiecare sat component al acesteia, așa cum am făcut și până acum, în perioada 2012-2020, când domnul Valeriu Lupu s-a aflat la conducerea administrației locale, ca viceprimar și, ulterior, ca primar", a afirmat Bogdan Toader, într-un mesaj publicat pe pagina sa oficială de Facebook.

"Experiența sa administrativă este un punct forte pentru viitoarele proiecte destinate dezvoltării localității, pentru că doar un primar capabil și devotat poate să asigure bunăstare și siguranță comunității locale", a mai declarat preşedintele PSD Prahova.

Mesajul e însoţit şi de o fotografie făcută în biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, lucru care ar putea da naştere unor controverse cu privire la amestecul dintre politică şi administraţia publică sau cu privire la argumentele folosite pentru a-l convinge pe primar să schimbe partidul.

Image
Image
Image
Image