Roberta Anastase e noul preşedinte al PNL Ploieşti. Biroul Judeţean a dizolvat vechea conducere

Roberta Anastase e noul preşedinte al PNL Ploieşti. Biroul Judeţean a dizolvat vechea conducere

Schimbări masive în PNL Ploieşti. Reunit joi seară în şedinţă, Biroul Judeţean al PNL Prahova a decis dizolvarea forului de conducere din organizaţia municipală, condus până acum de primarul Adrian Dobre. În locul lui a fost numită, interimar, Roberta Anastase, deputat de Prahova.

Măsura vine, potrivit unor surse din partid, pentru că liderii judeţeni au vrut să se asigure că în filială va exista o echipă care să lucreze cât mai bine şi să îl sprijine pe candidatul la Primăria Ploieşti, Andrei Volosevici. De altfel, tocmai în conferinţa de presă organizată pentru anunţarea acestei candidaturi, preşedintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, se arăta nemulţumit de consilierii locali din actualul mandat, unii dintre ei membri şi în Biroul Municipal al PNL, declarând că "puţini" dintre aceştia se vor regăsi pe noua listă de candidaţi. În acest context, tocmai pentru a-i motiva pe noii membri propuşi şi a se asigura, totodată, că nu vor exista trădări, liberalii din conducerea judeţeană au considerat necesară această schimbare.

Totuşi, în timp ce în partid Roberta Anastase e văzută ca un bun organizator, în afara lui imaginea nu este la fel de bună, controversele persistând încă din perioada în care era preşedintele Camerei Deputaţilor, lucru pe care rivalii politici l-au speculat ani de zile, încă îl mai speculează şi probabil îl vor specula şi în campania pentru alegerile locale din 2020, amintind de numărătoarea de la vechea lege a pensiilor sau de închiderea spitalelor şi restul măsurilor de austeritate din guvernarea PDL.

Image
Image
Image