Senatorul Iulian Dumitrescu ia atitudine în scandalul privind ridicarea deşeurilor de la blocurile turn din Ploieşti

Senatorul Iulian Dumitrescu ia atitudine în scandalul privind ridicarea deşeurilor de la blocurile turn din Ploieşti
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Candidatul alianţei PNL-USR-PLUS la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, se implică în problema privind ridicarea deşeurilor din camerele de precolectare, reclamând că refuzul operatorului de salubritate de a mai lua gunoaiele de aici şi obligaţia ca asociaţiile să le scoată la limita de proprietate vin ca urmare a dezinteresului actualei conduceri a CJ.

Într-un mesaj publicat luni pe pagina oficială de Facebook, Iulian Dumitrescu promite o abordare totală diferită în situaţia câştigării alegerilor din 27 septembrie. "Refuzul operatorului de salubritate din Ploieşti de a ridica gunoiul din blocurile turn ale oraşului este o dovadă de nepăsare şi arată neputinţa actualului preşedinte PSD al Consiliului Judeţean. Consiliul Județean este responsabil pentru ridicarea gunoiului. PSD și-a bătut joc de cetățeni! În loc să apere interesele prahovenilor, PSD apără interesele firmei care nu-şi respectă obligaţiile contractuale şi nu ridică gunoiul oamenilor", a declarat senatorul de Prahova

"După 27 septembrie, primul lucru pe care îl voi face ca Președinte de Consiliu Județean este să spun operatorului de salubritate: ori faceți curățenie, ori plecați. Lucru valabil atât pentru Ploiești, cât și pentru celelalte localități ale județului inundate de gunoaie. În cel mai scurt timp, județul Prahova va fi un județ exemplu în România din punct de vedere al curățeniei și al colectării deșeurilor", a mai declarat candidatul PNL-USR-PLUS pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.
 
Reacţia vine în contextul în care operatorul a notificat asociaţiile de proprietari, după ce a câştigat litigiul intentat de UAP, amintind că este obligaţia locatarilor să scoată gunoaiele până la limita de proprietate şi că, potrivit contractului în vigoare şi sentinţelor instanţei, angajaţii firmei de salubritate nu sunt obligaţi să intre în camerele de precolectare.

Image