fbpx

Un deputat de Prahova contestă vehement Programul Anghel Saligny: "Florin Cîțu încearcă să deturneze 10 miliarde de euro"

Un deputat de Prahova contestă vehement Programul Anghel Saligny: "Florin Cîțu încearcă să deturneze 10 miliarde de euro"

Deputatul USR PLUS Mihai Poliţeanu, fost preşedinte al USR Prahova, a atacat în termeni foarte duri planul de investiţii aprobat recent de Guvern, la propunerea colegilor de coaliţie de la PNL, reclamând că premierul Florin Cîţu vrea să "deturneze" bani publici "pentru clientela de partid" pentru a-şi asigura victoria în competiţia internă. Poliţeanu a criticat şi ieşirea publică avută de Klaus Iohannis pe această temă.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, deputatul de Prahova Mihai Poliţeanu declară că a avut ocazia să discute cu mulţi colegi de partid din ţară, iar opinia generală este că premierul Florin Cîţu foloseşte programul de dezvoltare derulat din fonduri guvernamentale pentru a-şi consolida poziţia în interiorul propriului partid. "Vestea că Florin Cîțu încearcă să deturneze 10 miliarde de euro din bani publici către clientela politică de partid pentru a-și asigura puterea în PNL și, apoi, declarațiile și acțiunile războinice împotriva USR PLUS ne-au prins în Ardeal. Așa că, printre ședințe online cu Bucureștiul, întâlnirile noastre cu dragii colegii s-au transformat și în dialog și consultare cu privire la reacția și închiderea rapidă a crizei", a criticat Poliţeanu.

"Le mulțumesc tuturor colegilor pentru că zilele astea am arătat unitate, curaj și determinare pentru reforme, nu pentru sinecuri guvernamentale", a completat parlamentarul.

"Președintele Iohannis a decăzut"

Reprezentantul USR PLUS Prahova a criticat şi poziţia oficială avută de preşedintele Klaus Iohannis: "Președintele Iohannis a decăzut din cel care se erija în garantul statului de drept și al parcursului european al României în protectorul furtului din bani publici și al abuzurilor împotriva instituțiilor independente din Ministerul Justiției. Prin mesajul manipulator și mincinos în care acuză USR PLUS de pornirea crizei politice, generate în mod fățiș de Florin Cîțu dar și de alianțe fanteziste cu AUR (nu există și nici nu va exista o asemenea alianță), domnul Iohannis înjosește instituția prezidențială punând-o în serviciul unei găști politice din PNL".

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.