fbpx

Un fost viceprimar al Ploieştiului se opune cedării Parcului Municipal

Un fost viceprimar al Ploieştiului se opune cedării Parcului Municipal

Image
Image

CEDARE PMV Consilierul local USR Magdalena Trofin, fost viceprimar al Ploieştiului până acum câteva luni, critică în termeni duri propunerea de transmitere a Parcului Municipal Vest către Consiliul Judeţean.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Trofin reclamă că transferul parcului n-ar aduce niciun beneficiu ploieştenilor, vorbind despre "presiunea unor firme de casă apropiate de conducerea CJ".

"Mai mulți consilieri locali au depus două proiecte de Hotărâre de Consiliu Local și au convocat de urgență Consiliul Local pentru a ceda Parcul Municipal Vest cu toate investițiile sale (terenuri de sport, Centrul de Excelență, sera, instalații panouri solare, rețele, instalație irigare, etc) către Consiliul Județean. Nu înteleg această încrâncenare de a smulge din patrimoniul Ploieștiului acest parc, spațiul verde aferent și investițiile realizate pe bani europeni. Probabil graba vine de la presiunea unor firme de casă apropiate de conducerea CJ de a primi contracte și bani pentru studii de fezabilitate realizate pe terenul parcului. Ploiestenii trebuie să fie informați despre această nouă tentativă de a smulge bucăți din orașul lor", a afirmat Magdalena Trofin.

CEDARE PMV Autorităţile judeţene solicită de aproape jumătate de an Parcul Municipal Vest, anunţându-şi intenţia de a construi aici o sală polivalentă de 16.000 de locuri, un bazin de înot, un patinoar şi un parc tematic bazat pe realitate virtuală

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.