Unul dintre cei mai vechi primari din Prahova nu va mai candida, în acest an. Anunțul oficial al președintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu

Unul dintre cei mai vechi primari din Prahova nu va mai candida, în acest an. Anunțul oficial al președintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu

Schimbare în conducerea administrației locale din Florești, la viitoarele alegeri locale. După patru mandate în funcția de primar, Eugen David nu va mai candida anul acesta.

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județea Prahova, l-a prezentat oficial pe noul candidat din partea liberalilor pentru Primăria Florești, mulțumindu-i totodată actualului edil șef al localității pentru proiectele realizate în comună.

"Doamna Simona David este, cu siguranță, viitorul primar al comunei Florești. Aceasta are cunoștințele, forța și determinarea de a duce mai departe proiectele lui Eugen David. În plus, are capacitatea de a răspunde, cu empatie și emoție, la nevoi sociale ale comunității.

 

Vreau să îi mulțumesc domnului primar PNL Eugen David pentru cei 16 ani pe care i-a dedicat comunei Florești și să o asigur pe doamna Simona David de tot sprijinul și de toată prețuirea mea și a echipei PNL Prahova", a anunțat Iulian Dumitrescu.

Președintele PNL Prahova a vorbit și despre viitoarele proiecte pentru comuna Florești, pe care intenționează să le susțină ca președinte al Consiliului Județean Prahova, funcție pentru care și-a anunțat oficial candidatura. Printre acestea se numără modernizarea, dotarea și menținerea în cele mai bune condiții a spațiilor publice din comună: parcuri, alei, locuri de joacă, terenuri de sport; menținerea curățeniei domeniului public la cele mai riguroase standarde; continuarea programelor de dotare și modernizare a grădinițelor și școlilor din comună; înființarea și susținerea de activități de tip afterschool; continuarea programelor de atragerea a investitorilor pentru crearea de noi locuri de muncă bine plătite pe raza comunei; modernizarea, întreținerea și dezvoltarea rețelelor stradale și a trotuarelor; modernizarea, întreținerea și dezvoltarea rețelelor de utilități: apă, gaze, canal, electricitate.

Image
Image
Image