fbpx

USR Prahova confirmă oficial că a depus o plângere penală pentru fals

USR Prahova confirmă oficial că a depus o plângere penală pentru fals

Image
Image

Conducerea USR Prahova a depus o sesizare la Parchet "cu privire la o serie de documente false transmise filialei". Informaţia, confirmată oficial printr-un comunicat transmis sâmbătă, vine în contextul unor tensiuni interne mai vechi, accentuate odată cu fuziunea dintre USR şi PLUS.

În comunicatul oficial, conducerea confirmă că a depus o sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești cu privire la o serie de documente potenţial false, specificând că nu au fost indicaţi făptuitori şi că aşteaptă ca ancheta să lămurească cine sunt "persoanele care au încercat să afecteze buna funcţionare a filialei".

Anunţul oficial al USR Prahova

"USR Prahova a depus o sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești cu privire la o serie de documente potențial false, care au fost transmise filialei județene a partidului. În contextul informațiilor vehiculate în presă, USR Prahova subliniază faptul că în sesizarea depusă nu sunt indicați făptuitori, urmând ca aceștia sa fie identificați de către autoritățile competente", se arată în comunicat.

"Vom colabora pe deplin cu autoritățile judiciare pentru a face lumină în acest caz. Ne dorim să identificăm persoanele care au încercat să afecteze buna funcționare a filialei USR Prahova. Avem toată încrederea în autoritățile judiciare că le vor putea identifica", a transmis Biroul Județean al USR Prahova.

Acuze de o parte şi de cealaltă

Potrivit unor surse din partid, deputatul Mihai Poliţeanu, fost preşedinte al organizaţiei judeţene, ar fi semnat sesizarea, reclamând, din câte înţelegem, faptul că una sau mai multe persoane ar fi fost înscrise în partid pe baza unor falsuru.

În replică, pe un grup intern de comunicare, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Cristian Apostol, i-a reproşat deputatului Poliţeanu că, la rândul său, în perioada în care era preşedintele filialei, ar fi semnat documentele pentru candidatura unei persoane la alegerile locale, fără ca respectivul să fi fost membru de partid cu acte în regulă, potrivit unor capturi de ecran apărute în "Actualitatea Prahoveană". La rândul său, senatorul Aurel Oprinoiu a reclamat că Mihai Poliţeanu a târât formaţiunea într-un scandal nefondat.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.