Victor Ponta se dezlănțuie împotriva Guvernului: "Incompetenţilor! Analfabeţilor! Urechiștilor! Infatuaţilor! Catastrofelor!"

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Victor Ponta a lansat, luni, un atac fără precedent, la adresa Guvernului, pe tem Ordonanței 114, după ce Viorica Dăncilă a anunțat că deja celebra OUG 114/2008, privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal-bugetare, va fi modificată, iar modificările vor fi în concordanţă cu problemele semnalate de reprezentanţii administraţiei.

"Incompetenţilor! Analfabeţilor! Urechiștilor! Infatuaţilor! Catastrofelor!

Acum discutaţi despre cum să schimbaţi Ordonanţa 114/2018 pe care o prezenta Vâlcov cu mare satisfacţie între Crăciun şi Revelion (având alături pe post de băiat de mingii pe ghiduşul Orlando)! Nu era mai bine să NU adoptaţi Ordonanţa 114/2018? Nu era mai bine să faceţi o consultare serioasă ÎNAINTE să o adoptaţi? Nu era mai bine să întrebaţi specialiştii şi pe cei care se pricep şi să nu faceţi după mintea VOASTRĂ? Nu era mai bine să învăţaţi din catastrofele precedente de la «revoluţia fiscală» la «mică reformă»? Nu era mai bine să trimiteţi modificările care vă chinuie singurul neuron la Parlament să încercăm acolo să le mai temperăm? Nu e de ajuns că prin prostia şi aroganța voastră aproape aţi distrus Banca «Transilvania», Compania Energetică «Oltenia», proiectul de dezvoltare pe frecvenţe 5G al României şi aţi făcut profit triplu pentru Gazprom în Ianuarie 2019/ că aţi amânat exploatarea gazelor din Marea Neagră şi pentru asta va lauda Sputnik în fiecare zi? Nu e de ajuns că aţi rămas fără bani încă din Februarie şi că a trebuit să vă împrumutaţi cu dobândă dublă? Nu e mai bine să vă cereţi scuze şi să vă daţi demisia? Nu e mai bine să NU va mai numiţi «Guvern PSD» ( voi fiind o adunătură de traseiști şi fripturişti crescuţi pe lângă Băsescu şi Vădim ) ca să nu distrugeţi tot ce au construit cu greu Guvernul «Năstase» şi Guvernul «Ponta» în numele PSD?

PRO România va lupta în parlament pentru adoptarea cât mai rapidă a legii de RESPINGERE a Ordonanţei 114/2018! Pentru efectele deja catastrofale ale acesteia cred că închisoarea pentru autori este prea puţin", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

"Legat de Ordonanţa 114, am spus că este nevoie de flexibilitate. Şi de aceea am chemat miniştrii, ca fiecare să spună ce probleme sunt pe fiecare capitol în parte. Ceilalţi miniştri au discutat fiecare pe linia domniei sale, astfel încât acolo unde sunt probleme să vedem ce modificări facem. Asta nu înseamnă o cedare, asta nu înseamnă că dacă cine strigă mai tare, ăla are dreptate. Vrem ca modificările pe care le facem să fie în conformitate, în concordanţă cu problemele pe care le aveţi dumneavoastră. Vreau sa schimbăm acest mod de abordare.  Problemele trebuie să vină dinspre dumneavoastră către noi ca să putem lua deciziile care se impun", a declarat Viorica Dăncilă la sesiunea ordinară a Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România.

 

Image