VIDEO 🎦 AUR Prahova anunță membri noi, în frunte cu un fost consilier ploieștean și un fost candidat la parlamentare

VIDEO 🎦 AUR Prahova anunță membri noi, în frunte cu un fost consilier ploieștean și un fost candidat la parlamentare
De la stânga la dreapta, Alexandru Săraru, coordonator AUR Prahova, Alexandru Ștefan, fost consilier local, și Vlad Mazilu, coordonator comunicare (Foto: captură video)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Conducerea AUR Prahova a anunțat joi înscrierea în partid a mai multor membri importanți, în frunte cu fostul consilier local ploieștean Alexandru Ștefan și cu Alexandru Anghel, fost candidat din partea PDL la alegerile parlamentare din 2012, fiul lui Florin Anghel.

Plecat recent din Consiliul Local Ploiești, după ce a renunțat la mandatul câștigat din partea Prahova în Acțiune, Alexandru Ștefan a fost prezentat oficial, joi, ca membru al Alianței pentru Unirea Românilor. În aceeași conferință de presă, coordonatorul AUR Prahova, Alexandru Săraru, a anunțat și înscrierea lui Alexandru Anghel, fiul fostului președinte CJ și deputat Florin Anghel.

Cu aceeași ocazie, Săraru a dezvăluit că - deși încă nu au fost stabiliți candidații formațiunii la alegerile locale de anul viitor - pentru candidatura la Primăria Ploiești sunt luate în discuție în prezent cinci persoane, care trec printr-un proces de verificare coordonat de o comisie de la București.

În prima declarație oficială ca membru AUR, fostul consilier Alexandru Ștefan s-a axat pe administrația Ploieștiului. „Mă mândresc să anunț că m-am alăturat echipei Alianței pentru Unirea Românilor. În ultimul an de mandat, am purtat discuții constructive pe administrație și foarte aplicate cu echipa AUR Prahova și am văzut în ei dorința reală de a schimba lucrurile în bine. De asemenea, am rămas foarte plăcut surprins de implicarea directă a lui George Simion pe problemele Ploieștiului. Spre deosebire de alți președinți de partid, care vin în vizită la Ploiești și stau «lipiți» de Hotel Central, domnul Simion a luat la pas cartierele mărginașe ale Ploieștiului și a discutat direct cu cetățenii. Alături de domnul deputat Adrian Axinia, care ne va reprezenta în 2024 în Parlamentul European, vom lucra și vom absorbi pentru Ploiești fonduri europene de minim 500 de milioane de euro, o infuzie de capital de care Ploieștiul are atât de mare nevoie. De ce suma aceasta? Indexat la inflație, 500 de milioane de euro este bugetul Ploieștiului pe un mandat, care în acest moment abia ajunge pentru funcționare. Eu consider că un raport de unu la unu funcționare-dezvoltare este soluția pentru Ploiești. Până atunci vom pune osul la treabă și, împreună, vom coagula o echipă care să ne scape de această administrație neperformantă. Cred că, în continuare, domnul primar, afectat vizibil de această febră electorală și disperat să rămână agățat de scaunul de primar, ia decizii pripite, refuză să colaboreze cu Consiliul Local, își demite propriii directori și aruncă în haos instituțiile subordonate”, a declarat fostul consilier local.

Noi membri, anunțați joi de conducerea AUR Prahova

Alexandru Ștefan este medic veterinar. El a candidat la alegerile locale din partea Prahova în Acțiune și a devenit consilier local pe parcursul acestui mandat, după ce Răzvan Stănciulescu și Cristina Cochinescu au părăsit posturile. La mijlocul lunii septembrie, el a fost exclus din Prahova în Acțiune, după ce apăruse informația că a negociat cu AUR. Ulterior, la începutul lunii octombrie, el a decis să-și dea demisia din Consiliul Local.

Alexandru Anghel, om de afaceri din Câmpina, este fiul lui Florin Anghel, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova în mandatul 2004-2008 și fost deputat PD între 2008 și 2012. La alegerile din 2012, el a candidat pentru un mandat de deputat, în colegiul reprezentat anterior de tatăl său, însă a pierdut în fața candidatului de atunci al USL, Virgil Guran.

Image