VIDEO 🎦 George Simion anunță un „concurs public” pentru a desemna viitorul candidat AUR la Primăria Ploiești: „Căutăm personalități care să se implice”

VIDEO 🎦 George Simion anunță un „concurs public” pentru a desemna viitorul candidat AUR la Primăria Ploiești: „Căutăm personalități care să se implice”
George Simion a declarat că AUR analizează mai multe nume și va demara în această toamnă un „concurs public” pentru a desemna viitorul candidat la Primăria Ploiești (Foto: captură video)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Prezent joi în Prahova, liderul AUR, George Simion, a declarat că formațiunea analizează mai multe nume și va demara în această toamnă un „concurs public” pentru a desemna viitorul candidat la Primăria Ploiești. El a anunțat că la sfârșitul săptămânii viitoare va avea loc o Conferință Națională pentru pregătirea alegerilor din 2024 și a calendarului anunțării candidaților, care va fi deschis cu prezentarea celui pentru Primăria Capitalei, pe 10 octombrie.

George Simion a declarat, într-o conferință de presă susținută joi la sediul AUR Ploiești, că formațiunea încă nu și-a stabilit un candidat pentru Primăria Ploiești, nici pentru președinția Consiliului Județean. El a afirmat că vor fi analizate mai multe variante de candidați, anunțând că partidul e deschis pentru „personalități” care vor să se implice în politică.

„Vrem și pentru Ploiești, și pentru restul orașelor, și pentru Consiliul Județean să ne batem la primul loc. Înțeleg că deja aranjamentele au fost făcute de către partidele care conduc acum România, înțeleg că s-au făcut schimburile de tricouri, primarul PNL deja și-a anunțat intenția de a candida din partea PSD-ului, PNL-ul împrumută, din câte se pare, o fostă PSD-istă, e uimitor, tocmai pentru a nu exista competiție, tocmai pentru ca primarul să rămână nederanjat, tocmai pentru ca președintele Consiliului Județean să rămână nederanjat în funcție, să meargă lucrurile cum au mers întotdeauna”, a declarat liderul AUR.

AUR anunță un „concurs public” pentru a desemna viitorul candidat la Primăria Ploiești

„AUR nu și-a stabilit candidatul, vom începe anunțarea candidaților în toate municipiile reședință de județ după ce este anunțat candidatul la Primăria Bucureștiului. Acest lucru va avea loc pe 10 octombrie. La Murighiol va avea loc o ședință foarte importantă de conducere și o Conferință Națională cu privire la alegerile din 2024, unde sunt invitați liderii tuturor filialelor județene, la sfârșitul săptămânii viitoare. Și acolo vom lua deciziile legate de un program al anunțării candidaților. Undeva, estimez, spre sfârșitul lunii octombrie, o să începem deja consultările și un concurs public la care poate adera orice ploieștean care nu a bătut palma cu PNL-ul și PSD-ul. Am auzit unele zvonuri despre candidați care anterior au activat politic în PSD, atât pentru municipiu cât și pentru județ. În calitate de președinte al AUR, vin să dezmint aceste informații, nimeni cu un pedigree legat de PSD nu va fi reprezentantul nostru pentru Ploiești sau Consiliul Județean Prahova, avem alte gânduri, alte ținte, nu batem palma cu sistemul”, a mai afirmat George Simion, la Ploiești.

„O să începem un concurs public la care poate adera orice ploieștean care nu a bătut palma cu PNL și PSD. Căutăm și personalități din Ploiești și din județ care să se implice”
George Simion, președintele AUR

Întrebat dacă actuala alianță cu Partidul Republican și Alianța Național Țărănistă se va transforma în una electorală și dacă există șanse ca aceste două partide să propună candidați la alegerile locale, George Simion a declarat că, pentru Ploiești și Consiliul Județean Prahova cel puțin, candidații vor fi doar de la AUR. El a mai anunțat și că reprezentanții formațiunii sunt în discuții cu mai mulți consilieri de la Prahova în Acțiune.

„Alianța o să vizeze un număr mai mare de partide, suntem în negociere la nivel central, și în acest moment privește doar alegerile naționale. Avem nevoie în fiecare județ să identificăm parteneri, tocmai de asta am făcut referire la Prahova în Acțiune. Tocmai de aceea, căutăm și personalități din Ploiești și din județ care să se implice, să intre în joc. Mulți stau scârbiți. Pe cei care au condus de 33 de ani îi știți, alții nu vor să facă pasul, pe noi ne-au etichetat ca fiind extremiști, pro-ruși, inculți și așa mai departe, iar dacă toată lumea stă, dacă toată lumea e cumva circumspectă în a face pasul, o să rămână aceiași probabil. Noi venim cu un val de simpatie populară la nivel național, dar e nevoie și de implicare locală”, a mai declarat George Simion.

Image