VIDEO 🎦 George Simion susține că mai mulți consilieri de la Prahova în Acțiune ar fi trecut la AUR

VIDEO 🎦 George Simion susține că mai mulți consilieri de la Prahova în Acțiune ar fi trecut la AUR
George Simion a anunțat, în cadrul unei conferințe susținute joi în Ploiești, că mai mulți consilieri de la Prahova în Acțiune ar fi trecut la AUR
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Prezent joi în Ploiești, liderul AUR, George Simion, a declarat că formațiunea va prelua mai mulți consilieri de la Prahova în Acțiune.

George Simion a afirmat, în timpul unei conferințe de presă susținute joi la sediul organizației politice din Ploiești, că mai mulți consilieri de la Prahova în Acțiune ar fi trecut la AUR. Ulterior, întrebat despre câte persoane este vorba, acesta și-a nuanțat declarația, afirmând că au loc doar negocieri, probabil pentru a nu-i expune pe aceștia, în contextul în care aleșii locali care schimbă partidul riscă pierderea mandatelor.

Declarațiile au fost făcute într-o conferință de presă susținute joi la sediul AUR Ploiești, în timpul unor discuții mai ample despre alianțe electorale și desemnarea candidaților pentru alegerile locale din 2024.

„Ne bucurăm că ni s-au alăturat mai mulți consilieri care au făcut parte din proiectul politic Prahova în Acțiune. Este un proiect politic care a încercat să facă ceva, însă e departe momentul în România când partidele locale au viitor. AUR a înglobat în ultimul an mai multe partide locale, Alianța Națională Alba, Partidul Inițiativa Otopeni, Partidul Gorjenilor, colaborăm cu Partidul Brăila Nouă și ne dorim ca în cât mai multe localități din județul Prahova să reușim să obținem primul loc la primării și consilii locale”, a afirmat Simion.

Acesta a vorbit și despre desemnarea viitorilor candidați ai AUR pentru alegerile locale, precizând că la finalul săptămânii viitoare va avea loc o Conferință Națională pentru pregătirea alegerilor și a calendarului de desemnare și prezentare publică a candidaților. El a adăugat că, pentru moment, formațiunea nu a stabilit un candidat pentru Primăria Ploiești.

Nu am reușit să-l contactăm pe Mihai Apostolache, președintele România în Acțiune, formațiunea care a înglobat, practic, Partidul Prahova în Acțiune, pentru un punct de vedere pe această temă.

Image