VIDEO | Iulian Dumitrescu, despre primarii trecuţi de la PSD la PNL: Cine vrea să schimbe judeţul e binevenit

VIDEO | Iulian Dumitrescu, despre primarii trecuţi de la PSD la PNL: Cine vrea să schimbe judeţul e binevenit
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Acuzaţi că ar racola primari de la PSD pentru a-şi asigura un scor mai bun la alegerile locale, cu riscul de a strica imaginea formaţiunii prin aducerea unor "traseişti", liberalii se apără. Preşedintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, recunoaşte că au existat discuţii cu mai mulţi edili social-democraţi şi spune că aceştia sunt cooptaţi într-un proiect politic amplu, care-şi propune să schimbe în bine faţa judeţului.

Iulian Dumitrescu a spus că au existat discuţii privind trecerea la PNL a primarilor din Ciorani, Valea Călugărească şi Poseşti.

"Sunt oameni gospodari, pe care îi apreciez şi a fost o discuţie politică în care eu le-am spus cum cred că ar trebui să arate judeţul pe viitor. Fac o paranteză, totuşi suntem judeţul Prahova, toţi de aici avem o mândrie. Credeţi că mi-e uşor, când mă duc la Bucureşti, să spună lumea că la Cluj au Arena, au echipă de fotbal, au festivaluri, iar aici nu avem cine ştie ce? Nu e greşti să nu avem un parteneriat pe mediu cu Lukoil şi Petrom şi toate marile corporaţii? Toate îşi trag seva de aici, din Prahova, peste tot marile corporaţii au o dimensiune socială, dar la noi, din  cauza faptului că administraţia a fost blocată, imobilizată pe tot felul de interese, în loc să facă ceea ce trebuie pentru judeţ şi să deschidă uşile investitorilor şi să aibă şi această componentă socială, aici lucrurile au evoluat într-o cu totul şi cu totul altă direcţie. Cine vrea să schimbe judeţul şi să aducă Prahova pe primul loc e bine primit aici. O să vorbim de transferuri de la PSD la PNL când se vor întâmpla, deocamdată sunt doar discuţii", a răspuns preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

Vedeţi VIDEO şi mai multe detalii pe TelegramaPH.ro!

Image