Image

VIDEO ­čÄŽ PNL va candida pe liste proprii la alegerile din 2024. Nicolae Ciuc─â: "Avem o istorie ╚Öi o misiune care ne leag─â moral de viitorul ╚Öi destinul acestei ╚Ť─âri"

pnl decizie alegeri
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Biroul Politic Na╚Ťional al PNL reunit vineri, la Sinaia, a decis, ├«n unanimitate, ca partidul s─â participe cu liste proprii la alegerile din 2024. "Vom continua s─â guvern─âm, vom continua s─â colabor─âm ┼či s─â cooper─âm pentru ├«ndeplinirea obiectivelor cu PSD. Guvernarea este principala preocupare a noastr─â ├«n acest moment", a transmis pre╚Öedintele liberalilor, Nicolae Ciuc─â. Variantele analizate de conducerea liberal─â au fost participarea pe list─â proprie, o alian┼ú─â cu PSD sau o coali┼úie de dreapta mai larg─â.

 

Pre┼čedintele PNL Nicolae Ciuc─â a anun┼úat, vineri, dup─â ├«nt├ólnirea de la Sinaia, c─â liberalii au decis, cu unanimitatea de voturi, s─â aleag─â calea ÔÇ×Prin noi ├«n┼čineÔÇŁ ├«n alegerile din 2024, deci s─â particie cu liste proprii ┼či s─â nu fac─â o alian┼ú─â cu PSD ├«n alegeri. "Cu unanimitate de voturi, decizia a fost adoptat─â ca PNL, folosind mottoul istoric al partidului, ┬źPrin noi ├«n┼čine┬╗, a┼ča cum de-a lungul timpului am reu┼čit ca prin acest motto, care nu este doar al PNL, este al nostru, al rom├ónilor, am reu┼čit s─â dep─â┼čim momente grele din istoria noastr─â, tot la fel, cu optimism ┼či cu mobilizare, cu ambi┼úie, cu unitate, PNL va aborda anul electoral 2024. Este important s─â v─â ├«mp─ârt─â┼česc modul ├«n care s-a ajuns la aceast─â ┼čtire pentru c─â noi ast─âzi am luat o singur─â decizie ┼či anume de a merge ├«n alegeri ┬źPrin noi ├«n┼čine┬╗. Avem capacitatea, resursa uman─â, motivarea necesar─â".

"┬źPrin noi ├«n┼čine┬╗ este expresia unui veac ╚Öi jum─âtate de istorie a liberalismului ╚Öi a unui patriotism autentic, curat, singurul care poate duce Rom├ónia ├«nainte, indiferent de vremurile pe care le traverseaz─â. Este crezul nostru, al liberalilor ╚Öi esen╚Ťa viziunii noastre pentru o Rom├ónie modern─â ╚Öi un trai mai bun pentru to╚Ťi cet─â╚Ťenii ei. Prin noi ├«n╚Öine am reu╚Öit s─â guvern─âm responsabil ├«n ultimii 4 ani ╚Öi s─â ducem Rom├ónia mai aproape de obiectivele de ╚Ťar─â. Am traversat crize suprapuse, am crescut veniturile rom├ónilor, am fost al─âturi de mediul de afaceri ╚Öi de categoriile defavorizate ╚Öi am reu╚Öit s─â demar─âm reforme ├«n toate sistemele-cheie cu investi╚Ťii solide. Tot prin noi ├«n╚Öine vom intra ├«n alegerile din 2024, cu ├«ncrederea c─â vom c├ó╚Ötiga, c─â vom da pre╚Öedintele ╚Ť─ârii ╚Öi c─â vom continua s─â construim ╚Öi s─â dezvolt─âm. Al─âturi de rom├óni, pentru rom├óni. Avem o istorie ╚Öi o misiune care ne leag─â moral de viitorul ╚Öi destinul acestei ╚Ť─âriÔÇŁ, a declarat pre╚Öedintele PNL, Nicolae Ionel Ciuc─â.

Ciuc─â a punctat c─â partidul pe care ├«l conduce va continua s─â guverneze al─âturi de PSD ╚Öi c─â aceasta va fi prioritatea ├«n perioada urm─âtoare: "Mul┼úumesc tuturor liderilor de filial─â pentru modul responsabil ┼či pentru angajamentul fiec─âruia dintre ei ca ├«n continuare s─â ne ├«ndeplinim obiectivele asumate fa┼ú─â de rom├óni, s─â continu─âm la fel de angaja┼úi ├«n ├«ndeplinirea obiectivelor la guvernare. (...) De asemenea, doresc s─â subliniez faptul c─â fiecare dintre cei prezen┼úi, ast─âzi, aici, au asumat acest spirit de solidaritate, unitate ┼či angajament pentru c─â avem un electorat care a┼čteapt─â de la noi s─â ne ├«ndeplinim politicile de centru-dreapta, s─â continu─âm s─â perform─âm la nivelul administra┼úiilor locale, s─â putem la nivel central s─â venim cu politicile publice prin care continu─âm s─â dezvolt─âm Rom├ónia, prin care continu─âm s─â asigur─âm cadrul necesar implement─ârii Legilor Educa┼úiei, s─â continu─âm s─â implement─âm obiectivele propuse pentru modernizarea sistemului de s─ân─âtate, pentru modernizarea infrastructurii, pentru tot ceea ce ├«nseamn─â o administra┼úie mai bun─â ┼či digitalizat─â, pentru tot ceea ce ├«nseamn─â obiectivele de mediu asumate de c─âtre ┼úara noastr─â.Este un drum al PNL, ├«n Uniunea European─â, promov├ónd valorile democra┼úiei lumii libere, promov├ónd valorile Uniunii Europene ale rela┼úiei Euro-Atlantice. (...) Doresc s─â subliniez, f─âr─â niciun fel de echivoc, s─â nu se ├«n┼úeleag─â cumva c─â prin aceast─â decizie, PNL a g├óndit o alt─â abordare a prezen┼úei noastre la guvernare. Vom continua s─â guvern─âm, vom continua s─â colabor─âm ┼či s─â cooper─âm pentru ├«ndeplinitrea obiectivelor cu PSD. Guvernarea este principala preocupare a noastr─â ├«n acest moment ┼či, de aceea, v─â rog s─â avem ├«n vedere c─â mai abitir dec├ót acum,o s─â continu─âm s─â desf─â┼čur─âm activit─â┼úile specifice la nivelul executivului ┼či la nivelul administra┼úiei locale pentru ├«ndeplinirea obiectivelor asumate prin programul de guvernare".

 

 

Image
Image