fbpx

Șofer beat, urmărit de polițiști pe Autostrada Soarelui, a încercat să folosească un pistol împotriva polițiștilor

Șofer beat, urmărit de polițiști pe Autostrada Soarelui, a încercat să folosească un pistol împotriva polițiștilor
Image
Image

Un șofer beat a fost urmărit și blocat pe Autostrada Soarelui, după ce polițiștii au fost sesizați că circula haotic. Oprit în prima fază lângă stația Fetești, șoferul a încercat să scoată pistolul la polițiști.

Potrivit Digi24, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 București - Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la un „șofer posibil băut la volan, care conduce haotic”, pe sensul spre București.

Polițiștii l-au oprit pe șofer în zona stației de taxare de la Fetești, însă acesta nu a vrut să coopereze, a încercat să scoată un pistol din torpedo și a fugit.

Polițiștii au pornit imediat în urmărirea șoferului recalcitrant, l-au blocat în trafic, apoi l-au imobilizat. Pistolul  a fost ridicat.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultatul o valoare de 0,97 mg/alcool pur în aerul expirat, iar din verificări a reieșit că bărbatul avea permisul de conducere reținut.

Bărbatul a fost reținut, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. „Polițiștii efectuează, de asemenea, verificări privind legalitatea deținerii pistolului de tip airsoft”, transmite IGPR, potrivit sursei citate.

Sursă foto Digi24.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.