fbpx

A fost selectat proiectantul pentru autostrada Brașov - Bacău

A fost selectat proiectantul pentru autostrada Brașov - Bacău
Image
Image

CNAIR a anunțat, vineri, că finalizat evaluarea ofertelor depuse în cadrul procedurii de achiziție publică derulată în vederea atribuirii contractului "Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Autostrada Brașov - Bacău". Miercuri, pe 4 martie, a fost declarat ofertantul câștigător, Asocierea Search Corporation SRL - Primacons Group SRL care a venit cu o propunere financiară de 20.093.359,86 lei fără TVA.

"După expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații împotriva rezultatului procedurii, CNAIR va iniția procesul de semnare a contractului. Obiectul prezentului Contract de Servicii este elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului tehnic de execuție pentru Autostrada Brașov - Bacău. Durata contractului este de 30 luni, din care 18 luni pentru elaborarea studiului de fezabilitate, 8 luni pentru elaborarea proiectului tehnic de execuție și 4 luni pentru acordarea serviciilor de asistență tehnică cu privire la procesul de achiziție al contractului/lor de lucrări și pentru obținerea finanțării aferente lucrărilor", au precizat oficialii CNAIR.

Sectorul Brașov – Bacău ar urma să aibă aproximativ 160 de kilometri, estimându-se că investiția pentru realizarea acesteia se va ridica la 1,8 miliarde de euro, fără TVA.

Sursa foto: bacau.net

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.