fbpx

A început depunerea cererilor pentru finanțare în vederea construirii de grădinițe cu profil sportiv. Cine face parte din comisia de selectare a dosarelor

Premierul Viorica Dăncilă a participat, marți, la prima reuniune a comisiei pentru aplicarea programului guvernamental "Investim în copii, investim în viitor", al cărui obiectiv este realizarea grădinițelor cu profil sportiv. Din comisie fac parte Gabriela Szabo, Camelia Potec, Gheorghe Hagi şi Florin Pelin, precum şi reprezentanți ai Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, instituție care derulează acest program.  Aceștia vor face selecția dosarelor ce vor primi finanțare prin acest program, pe baza condițiilor de eligibilitate cuprinse în legislație. 

Programul are în vedere construcția a 1.000 de grădinițe cu profil sportiv și constă în acordarea unui ajutor nerambursabil de 500.000 de euro, precum și garanție de la stat pentru eventuale credite luate de către beneficiarii Programului.

Sesiunea de depunerea a Formularelor de cerere de acord pentru finanțare în baza Hotărârii nr.239/2019 pentru instituirea unei scheme de ajutor de minimis privind programul guvernamental „gROwth - Investim în copii, investim în viitor” a început în data de 2 mai. Până în prezent, s-au depus două solicitări, ce vor intra în analiza comisiei în reuniunile următoare.

Adresa electronică specială pentru acest program este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.