fbpx

A murit bărbatul care a fost bătut în fața unui bar din Rovinari

Image
Image

Ionuț Monea, bărbatul de 47 de ani, care a fost bătut, la începutul acestei luni, în fața unui bar din orașul Rovinari, a murit, luni după-amiază, într-un spital din București.

Potrivit gorjeanul.ro, bărbatul din Fărcășești tocmai se întorsese de la muncă din Germania, din cauza unor probleme medicale și voia să-și reîntâlnească fiul, numai că destinul i l-a scos în cale, într-un bar din orașul minier, pe Ionel Mihăiță Birică, un tânăr de 29 de ani. Pentru că Monea a refuzat să-i facă cinste cu o bere, Birică l-a luat la înjurături, l-a urmat până la ieșirea din local și l-a lovit cu piciorul în față, deși bărbatul era în cârje și în momentul în care a căzut s-a izbit cu capul de trotuar.
Birică a fost reținut și, ulterior, arestat pentru 30 de zile, sub acuzația de vătămare corporală, însă după decesul lui Ionel Monea, procurorii îi vor schimba încadrarea juridică în lovituri cauzatoare de moarte.

Potrivit sursei citate, Ionel Mihăiță Birică a fost reținut, în aceeași zi de polițiștii gorjeni, iar vineri 4 octombrie a.c, magistrații Judecătoriei Târgu-Jiu au admis cererea procurorilor și au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a acestuia, sub acuzația de vătămare corporală. După decesul lui Ionel Monea, procurorii îi vor schimba încadrarea juridică în lovituri cauzatoare de moarte.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.